Ελλάδα

Μάλγαρα: Παρέσυρε με αυτοκίνητο τη σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή, προσπάθησε να την πνίξει

Μάλγαρα: Παρέσυρε με αυτοκίνητο τη σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή, προσπάθησε να την πνίξει Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Η γυναίκα ζήτησε να εγκατασταθεί στο κινητό της το panic button, μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στα Μάλγαρα.

Δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκαν, στα Μάλγαρα και το Άργος Ορεστικό.

Στην πρώτη περίπτωση, ένας 40χρονος παρέσυρε με αυτοκίνητο τη σύζυγό του, η οποία οδηγούσε μηχανή και την έριξε στο έδαφος.

Όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Κατέβηκε από το όχημα και έπιασε την 35χρονη γυναίκα από το λαιμό, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Εκείνη έβαλε τις φωνές και όταν ο δράστης είδε κόσμο να πλησιάζει, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε.

Η αστυνομία αναζητά τον 40χρονο, ενώ η 35χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Επίσης, ζήτησε να εγκατασταθεί στο κινητό της το panic button.

Στο δεύτερο περιστατικό, στο Άργος Ορεστικό, ένας 33χρονος υπαρχιφύλακας πήγε έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του και την απείλησε. Η 40χρονη κατήγγειλε το περιστατικό και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αστυνομικού.