Ελλάδα

Ο Λύτρας απαντά στη σύζυγό του με μήνυση - Ο ποινικολόγος κρατείται στο ΑΤ Ν.Φιλαδέλφειας

Ο Λύτρας απαντά στη σύζυγό του με μήνυση - Ο ποινικολόγος κρατείται στο ΑΤ Ν.Φιλαδέλφειας
Ο Απόστολος Λύτρας μηνύει την σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

Ο Απόστολος Λύτρας και αφού παραδόθηκε στην αστυνομία μετά τη μήνυση που του έκανε η σύζυγός του, εκείνος απάντησε επίσης με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση. Μάλιστα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Dnews με Εντολή της εισαγγελέως ποινικής δίωξης η κ.Τριανταφύλλου αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία να αφεθεί ελεύθερη. 

Σημειώνεται ότι ο Απόστολος Λύτρας μεταφέρθηκε από το ΑΤ Παλλήνης στο ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας, όπου θα κρατηθεί μέχρι αύριο στις 9 το πρωί.

Στη συνέχεια ο ποινικολόγος θα μεταφερθεί στην Ευελπίδων όπου και θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα, μετά από μήνυση που κατέθεσε η σύζυγός του Σοφία Πολυζωγοπούλου για παράβαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Ανάμεσα στους όρους ήταν και η μη επαφή ΄΄η επικοινωνία με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο με την σύζυγό του, κάτι που η Σοφία Πολυζωγοπούλου έκρινε μαζί με τον συνήγορό της Θέμη Σοφό, ότι δεν τηρήθηκε καθώς ο Απόστολος Λύτρας της έστειλε μηνύματα.

Συγκεκριμένα, η ανακρίτρια έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς του συνηγόρου της 37χρονης, Θέμη Σοφού, ότι παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν και τους αντικατέστησε με προσωρινή κράτηση.

Ο Απόστολος Λύτρας παρέμενε άφαντος για αρκετές ώρες. Η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και τότε αποφάσισε να παραδοθεί στο ΑΤ Παλλήνης, όπου και κρατείται μέχρι την μεταγωγή του στο ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας.

Η στιγμή της μεταφοράς του στο ΑΤ της Νέας Φιλαδέλφειας 

Λύτρας: «Είναι δεδομένο ότι φταίω. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω»

Σε δήλωση που έκανε πριν παραδοθεί, ο Απόστολος Λύτρας υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης, που οδήγησαν τελικά στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του. Επίσης, ανέφερε ότι δεν υπήρξε κανένα απειλητικό μήνυμα, ενώ συμπλήρωσε ότι θα πληρώσει το λάθος του.

«Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα επειδή έπρεπε να ταξιδέψει η αδελφή της στην Κύπρο. Πήγαν μόνα τους τα παιδιά, έχοντας μία άριστη σχέση με τη σύζυγό μου. Δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι», δήλωσε ο ποινικολόγος.

Ερωτηθείς αν είχαν ενημερώσει, απάντησε ότι είχε στείλει ένα μήνυμα ότι θα περνούσε η μεγάλη κόρη του για να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα. «Και με την πρώην σύζυγο μου διατηρούσε πολύ καλή σχέση όπως και με τον δικηγόρο που πήγε είμαστε στο ίδιο γραφείο», σημείωσε.

Σε ερώτηση αν υπήρξαν απειλές, απάντησε: «Από εμένα; Δεν είναι δυνατόν. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό». «Έχω κάνει λάθος, θα πληρώσω για το λάθος μου, αλλά από ένα σημείο και μετά φτάνουμε πλέον στην υπερβολή», συμπλήρωσε ο Απόστολος Λύτρας.

«Είναι δεδομένο ότι φταίω. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ κάποιο αντίστοιχο περιστατικό, το λέει και η ίδια. Απλά, υπάρχουν και τρία παιδιά. Δεν περιμένω από τους δημοσιογράφους να τα σεβαστείτε. Τουλάχιστον οι δικοί μου άνθρωποι που θα με ακούσουν... Δεν είναι οικογενειακή η ευθύνη, η ευθύνη είναι δική μου», κατέ΄ληξε ο δικηγόρος.