Ελλάδα

Τρίτη φορά συνελήφθη ο Τρανός για παράνομη οπλοκατοχή

Τρίτη φορά συνελήφθη ο Τρανός για παράνομη οπλοκατοχή Φωτογραφία: Instagram
Αυτή τη φορά ο 24χρονος είχε στην κατοχή του ένα σλοβάκικο πιστόλι GRAND POWER των 9 χιλιοστών, με 7 φυσίγγια, που χρησιμοποιείται συνήθως στη σκοποβολή. Αφέθηκε ελεύθερος.

«Τι δεν καταλαβαίνετε; Eίμαι δημόσιο πρόσωπο και το όπλο το χρειάζομαι για την προσωπική μου ασφάλεια» υποστήριξε αυτή τη φορά ο 24χρονος τράπερ Τρανός. Ελέγχεται εάν το σλοβάκικο πιστόλι που είχε στην κατοχή του είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε έκνομες ενέργειες.

Στη φωτογραφία ντοκουμέντο του Dnews, φαίνεται ο νεαρός καλλιτέχνης, να κάθεται στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας στο αστυνομικό τμήμα στο Καματερό λίγα λεπτά μετά τη σύλληψη του. Ξημερώματα Παρασκευής στη συμβολή των οδών Τεπελενίου και Καλπακίου και ενώ ο ίδιος κινείτο με μία μοτοσικλέτα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ του έκαναν σήμα να σταματήσει και έβγαλαν «λαβράκι».

tran_9661a.jpg

Αυτή τη φορά ο 24χρονος είχε στην κατοχή του ένα σλοβάκικο πιστόλι GRAND POWER των 9 χιλιοστών, με 7 φυσίγγια, που χρησιμοποιείται συνήθως στη σκοποβολή.

OPLO_15879.jpg

Το 2022 είχε συλληφθεί με όπλο τύπου Glock και είχε υποστηρίξει ότι το είχε μαζί του για τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ. Αυτή τη φορά δήλωσε ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και το κουβαλά για τη δική του ασφάλεια. Εξετάζεται εάν είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε έκνομες ενέργειες ενώ ερευνάται και από πού ο Τρανός προμηθεύτηκε ένα όπλο που χρησιμοποιείται σε πολλούς σκοπευτικούς συλλόγους.

Το πρωί ο 24χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και αφέθηκε ελεύθερος.