Life

TrapStar: Το νέο ριάλιτι για τράπερς - Ποιοι θα είναι οι κριτές και η παρουσιάστρια

TrapStar: Το νέο ριάλιτι για τράπερς - Ποιοι θα είναι οι κριτές και η παρουσιάστρια
Με ένα καινούργιο talent show επιστρέφει ο Νίκος Κοκλώνης αυτή τη φορά για τράπερς.

Το καινούργιο talent show «TrapStar» που έρχεται στο ΟΠΕΝ είναι κάτι που σίγουρα δεν έχουμε ξανά δει στην ελληνική τηλεόραση. Ένα σόου που απευθύνεται μόνο σε τράπερς και αναμένουμε να δουμε αν θα βγουν όντως ταλέντα. Αυτό δεν μπορούμε να το απαντήσουμε ακόμα αφού καλά καλά δεν έχουμε δει ούτε το τρέιλερ. Μπορούμε να σας πούμε όμως ποιοι θα είναι οι κριτές και ποιος θα κάνει την παρουσίαση.

Ο Light, Trannos και ο FY θα είναι οι κριτές του μουσικού σόου που έρχεται σύντομα στις οθόνες μας. 

«Είναι πολύ παρεξηγημένη η τραπ. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να δουν οι μαμάδες, μπαμπάδες, θείοι, θείες ότι δεν είμαστε αναγκαστικά κακοί και ότι είμαστε παιδιά που ξεκινήσαμε με ένα όνειρο, δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία και σε νεότερα παιδιά να καταφέρουν αυτό το πράγμα. Μου άρεσε που ήμουν στην κριτική επιτροπή του Fame Story. Είναι δίκοπο μαχαίρι. Από τη μία έχεις το ελεύθερο της γνώμης σου αλλά δίνεις και πολύ εύκολα αφορμή να σε σχολιάσει αρνητικά κάποιος. Στο συγκεκριμένο σόου που είναι στο αντικείμενό μου δεν θα είναι αυτά τα “δεν ξέρω το τραγούδι, ποια είναι η Ντερμπεντέρισσα”». έχει δηλώσει σε συνέντευξη του ο Light για όσους κατηγορούν την τραπ μουσική.

Τα γυρίσματα για το τρέιλερ έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ όπως ακούγεται τον ρόλο της παρουσίασης θα έχει η σύντροφος του Light Άννα Θεοδωρίδη.

Δηλώσεις του Light

{https://www.youtube.com/watch?v=coRO-o5yTgU}