Ομιλίες Καραμανλή-Σαμαρά: Με παρούσα και τη Λατινοπούλου

Ομιλίες Καραμανλή-Σαμαρά: Με παρούσα και τη Λατινοπούλου
Χωρίς τον Μητσοτάκη, με υπουργούς, γύρω στους είκοσι βουλευτές και εκπρόσωπο του Βελόπουλου- Η οργή για το Μαξίμου.

Τα τελευταία νέα από την πολυαναμενόμενη εκδήλωση-παρουσίαση τη Δευτέρα του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, με ομιλητές τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά:

-Παρούσα θα είναι η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής» και ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου.

-Ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν θα παραστεί αλλά θα αποστείλει εκπρόσωπό του, τον αντιπρόεδρο της Βουλής Βασίλη Βιλιάρδο.

-Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως εγκαίρως σας έχουμε ενημερώσει δεν θα παραστεί. Θα παραστεί όμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

- Παρόντες θα είναι κάποια μέλη της κυβέρνησης, με πρώτον τον Άδωνι Γεωργιάδη, που δεν σταματά να διαφημίζει "πόσο φίλος" είναι με τον Αντώνη Σαμαρά.

-Εκτιμάται παρόντες θα είναι πάνω από είκοσι βουλευτές της ΝΔ και ότι τα φιλοκυβερνητικά μέσα μιλούν για πάνω από ...80 (!), για να δημιουργήσουν μετά την εικόνα της αποτυχίας.

Αλγεινή εντύπωση

Το γεγονός, άλλωστε, ότι είναι Δευτέρα βράδυ η εκδήλωση δεν διευκολύνει την έλευση βουλευτών από την επαρχία, καθώς έρχονται στην Αθήνα Τρίτη.

Οργή, ωστόσο, προκαλεί στους διοργανωτές και τους φίλους τους, πως για τη Δευτέρα βράδυ το Μαξίμου έβαλε νομοθετικό έργο (νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας) στη Βουλή, γεγονός που ερμηνεύεται ως προσπάθεια να εμποδιστούν βουλευτές να πάνε στην εκδήλωση!

Να σε κάψω Γιάννη, να σ΄ αλείψω μέλι!