Ελλάδα

Παράσυρση 17χρονης στη Λεωφόρο Αθηνών: Φρίκη, για 5 λεπτά δεν σταμάτησε κανένα διερχόμενο αυτοκίνητο (Βίντεο)

Παράσυρση 17χρονης στη Λεωφόρο Αθηνών: Φρίκη, για 5 λεπτά δεν σταμάτησε κανένα διερχόμενο αυτοκίνητο (Βίντεο)
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης όταν ΙΧ παρέσυρε και εγκατέλειψε 17χρονη πεζή στη Λεωφόρο Αθηνών.

Σοκάρουν οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από το σκληρό τροχαίο στην Λεωφόρο Αθηνών με θύμα μία 17χρονη, η οποία μέχρι αυτή την ώρα δίνει μάχη για τη ζωή της καθώς έχει τραυματιστεί βαρύτατα από την παράσυρση.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα, ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα παρασέρνει και εγκαταλείπει την κοπέλα στη λεωφόρο Αθηνών - και συγκεκριμένα στη συμβολή με την οδό Ηρακλείτου.

Πιο συγκεκριμένα, η 17χρονη φαίνεται να βγαίνει στον δρόμο και το ΙΧ, που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, να την παρασέρνει με δύναμη. Στη συνέχεια μάλιστα δεύτερο όχημα φαίνεται να τη χτυπά. Ο δεύτερος οδηγός που αδιαφόρησε για τον αρχικό τραυματισμό της 17χρονης, την χτυπάει και εκείνος όπως κινείται, δεν σταματάει να δει τι έχει συμβεί και ενόσω το βίντεο συνεχίζεται αποτυπώνεται η παντελής αδιαφορία όλων των οδηγών. 

Στο video που δημοσίευσε η ΕΡΤ αλλά και σε ορισμένα που διέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνεται με τον πλέον σοκαριστικό τρόπο πώς η 17χρονη πολυτραυματίας ήταν αιμόφυρτη στην άσφαλτο για τουλάχιστον 10 λεπτά και ουδείς από τους οδηγούς δεν κάνει κάποια κίνηση να δει τι ακριβώς συμβαίνει στο οδόστρωμα. Κανείς δεν δίνει σημασία για να δει τι είναι αυτό που κείτεται στην άσφαλτο κι αν πρόκειται για τραυματισμένο ζώο ή άνθρωπο. 

Σοκαριστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή παράσυρσης και εγκατάλειψης 

Η 17χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ χωρίς τις αισθήσεις της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάστασή της είναι σοβαρή λόγω των βαρύτατων τραυμάτων της.  Έρευνα για το περιστατικό διεξάγουν οι αρμόδιες Αρχές, αναζητώντας τον οδηγό του αυτοκινήτου.