Ελλάδα

Η αστυνομία αναζητά πληροφορίες για την παράσυρση της 17χρονης στη λεωφόρο Αθηνών

Η αστυνομία αναζητά πληροφορίες για την παράσυρση της 17χρονης στη λεωφόρο Αθηνών
Η 17χρονη παρασύρθηκε και εγκαταλήφθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου από δύο αυτοκίνητα στη σειρά.

Με ανακοίνωσή της η αστυνομία ζητά πληροφορίες για την παράσυρση της 17χρονης την περασμένη Τετάρτη στη Λεωφόρο Αθηνών, με την εμπλοκή δυο οχημάτων.
Όπως αναφέρει η αστυνομία το περιστατικό συνέβη περίπου στις 05:20, επί της λεωφόρου Αθηνών στη συμβολή της με την οδό Ηρακλείτου, και συγκεκριμένα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο στο Περιστέρι.

Στο περιστατικό ενεπλάκησαν 2 οχήματα άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, τα οποία κινούνταν επί της λεωφόρου Αθηνών με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κόρινθο και παρέσυραν διαδοχικά την 17χρονη, η οποία διέσχιζε τη λεωφόρο Αθηνών κινούμεη από τα αριστερά προς τα δεξιά σε σχέση με την πορεία των οχημάτων.

Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της 17χρονης, ενώ οι οδηγοί και των εμπλεκόμενων οχημάτων εγκατέλειψαν τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να δώσουν την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στην παθούσα και χωρίς να ειδοποιήσουν την πλησιέστερη αστυνομική Αρχή. Το πρώτο αυτοκίνητο ήταν ασημί και είχε σχάρα στην οροφή. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα στο όχημα επέβαιναν 4 άτομα και μετά την παράσυρση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στο καπό, τον ανεμοθώρακα και τον αριστερό καθρέφτη.

Το δεύτερο αυτοκίνητο, που παρέσυρε την 17χρονη ενώ βρισκόταν τραυματισμένη στο οδόστρωμα, ήταν χρώματος μαύρου. Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης για το εν λόγω τροχαίο ατύχημα παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την ταυτότητα ως άνω εμπλεκόμενων οχημάτων και οδηγών, όπως επίσης τυχόν επιπλέον αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα: 2105788619-622.