Ελλάδα

Καταιγίδες για πολλές ώρες σήμερα στην Αθήνα - Τι ώρα και πού θα ανοίξουν οι ουρανοί

SOOC SOOC
Σε ισχύ είναι το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, με σφοδρές καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας.

Το νέο στοιχείο για την ραγδαία επιδείνωση του καιρού σήμερα είναι ότι σχεδόν όλες οι περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με το meteo, θα πληγούν με πολύωρες καταιγίδες. Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες οι καταιγίδες θα πλήξουν πολλές περιοχές της Αττικής και ενδεχομένως να δημιουργήσουν προβλήματα σε πολλούς δρόμους.

Συγκεκριμένα, έντονες καταιγίδες από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τουλάχιστον τις 8-9 το βράδυ αναμένονται στο κέντρο της Αθήνας, στα νότια Προάστια, στα Βόρεια Προάστια, όπως η Δροσιά και η Σταμάτα, αλλά και χαμηλότερα, στην περιοχή του Αμαρουσίου. Μάλιστα στο Μαρούσι το meteo προβλέπει ότι οι καταιγίδες θα ξεκινήσουν από νωρίς το μεσημέρι, γύρω στις 12 πμ.

marousi83_a83ea.jpg

Σύμφωνα με το windy, μετά τις 3 το μεσημέρι θα υπάρξουν έντονα φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και τις Αττικής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το προγνωστικό μοντέλο έντονες καταιγίδες στις 3 μμ θα πλήξουν περιοχές της Αττικής, της Πελοποννήσου, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου. 

kataigides83_83fca.jpg