Ελλάδα

Νέο πρότυπο κέντρο φιλοξενίας ηλικιωμένων στη Δράμα

Νέο πρότυπο κέντρο φιλοξενίας ηλικιωμένων στη Δράμα
Το Χρυσάνθειο προσφέρει ανεξαρτησία, αυτονομία, ασφάλεια και κοινωνικοποίηση.

Στη γαλήνια και καταπράσινη περιοχή της Δράμας, το Χρυσάνθειο ανοίγει τις πόρτες του, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης για την τρίτη ηλικία.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και άξονα την πίστη, την ελπίδα και την αγάπη, το Χρυσάνθειο συνθέτει ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον, προσβάσιμο σε όλους, που σέβεται την ανεξαρτησία και την ατομικότητα, ενθαρρύνει την κοινωνικοποίηση και αποτελεί σημείο εκκίνησης για μια νέα αρχή.

unnamed_18_5441b.jpg

Από τον Οκτώβριο του 2022, η πρότυπη αυτή μονάδα λειτουργεί ως κέντρο φιλοξενίας και φροντίδας ηλικωμένων, προσφέροντάς τους μία καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσα απο φυσικές, ψυχαγωγικές και πνευματικές δραστηριότητες. Επιπλέον, διαθέτει 15 πολυτελείς αυτόνομες κατοικίες με υπηρεσία καθαριότητας, φαγητό, ψυχαγωγικές δράσεις, ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα 24/7, φυσιοθεραπεία, χρήση πισίνας, βιβλιοθήκη, σάουνα, χαμάμ, υπολογιστές, πάρκο και κεντρική καφετέρια.

unnamed_19_1cd4a.jpg

Οι ένοικοι ζουν μια ενεργή και ξέγνοιαστη ζωή, σε ένα φυσικό περιβάλλον, μακριά από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Μπορούν να καλλιεργούν τα δικά τους οπωροκηπευτικά στο θερμοκήπιο, να απολαμβάνουν τον καφέ τους στο Χρυσάνθειο Café Bistro και να συμμετέχουν σε ποικίλες δραστηριότητες που ενθαρρύνουν την κοινωνικοποίηση και την ψυχική ηρεμία.

unnamed_20_d9837.jpg

Το Χρυσάνθειο εισάγει ένα νέο μοντέλο διαβίωσης που χαρακτηρίζεται από αυτονομία και ανεξαρτησία. Οι εγκαταστάσεις του είναι διαμορφωμένες έτσι ώστε να προσφέρουν ένα πλήρως εξοπλισμένο και ασφαλές περιβάλλον, όπου οι ηλικιωμένοι μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς να νιώθουν αποκλεισμένοι. Οι χώροι αποπνέουν ηρεμία και γαλήνη, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για ψυχική ηρεμία και ευτυχία.

unnamed_21_ef072.jpg

Με διάκριση 5 αστέρων από διεθνώς αναγνωρισμένο Γερμανικό οδηγό, το Χρυσάνθειο έχει χαρακτηριστεί ως εφάμιλλο ή και καλύτερο από αντίστοιχες μονάδες στη Γερμανία και την Ελβετία.

unnamed_22_83130.jpg

Οι ενδιαφερόμενοι, έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν για λίγες μέρες εκεί, κάτι που τους επιτρέπει να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν από κοντά τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις, παίρνοντας έτσι μία γεύση από αυτήν τη μοναδική εμπειρία αναγέννησης, προτού αποφασίσουν να ενοικιάσουν μελλοντικά.

unnamed_23_73f1c.jpg

Το Χρυσάνθειο πρεσβεύει τη φιλοσοφία πως η ζωή δεν τελειώνει στην τρίτη ηλικία αλλά μπορεί να ξαναρχίσει. Ζήστε την εμπειρία και ανακαλύψετε ένα νέο μοντέλο διαβίωσης για ηλικιωμένους, όπου η ασφάλεια, η γαλήνη και η κοινωνικότητα βρίσκονται στο επίκεντρο.

unnamed_24_e577f.jpg