Ελλάδα

Λαϊκό Λαχείο 16/7/2024: Κληρώνει σήμερα 2 εκατ. ευρώ

Λαϊκό Λαχείο 16/7/2024: Κληρώνει σήμερα 2 εκατ. ευρώ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Η 29η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα διεξαχθεί στις 19:00.

Το ποσό των 2 εκατ. ευρώ κληρώνει το απόγευμα το Λαϊκό Λαχείο. Για να κερδίσει κάποιος τον μεγάλο λαχνό που κληρώνει σήμερα το Λαϊκό Λαχείο θα πρέπει να έχει αγοράσει έναν λαχνό ή μία ολόκληρη 5άδα, για να αυξήσει τις πιθανότητες κέρδους.

Το Λαϊκό Λαχείο, που κληρώνει κάθε Τρίτη, είναι μοναδικό και διαφοροποιείται με βάση 3 χαρακτηριστικά: τη σειρά, τον αριθμό και το στοιχείο. Ο μεγάλος νικητής είναι αυτός που ο λαχνός του έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα με τον λαχνό που προκύπτει από την κλήρωση τη συγκεκριμένη μέρα, που αναγράφει ο λαχνός, για παράδειγμα σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου θα διεξαχθεί η 29η κλήρωση.

Μία 5άδα κοστίζει 10 ευρώ και το ένα, μεμονωμένο, λαχείο 2 ευρώ. Στην περίπτωση που ο τυχερός λαχνός δεν έχει πωληθεί τότε ακολουθεί τζακ ποτ και το διανεμόμενο ποσό που έχει συγκεντρωθεί μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο σύνολο του τριδύμου.

Όμως δεν κερδίζει μόνο ο κάτοχος του μεγάλο λαχνού καθώς σε κάθε κλήρωση καθώς οι αριθμοί που προκύπτουν από την κληρωτίδα σχηματίζουν έναν κατάλογο κερδών, ο οποίος είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, σε όλα τα σημεία πώλησης και στους λαχειοπώλες που κυκλοφορούν.