Ελλάδα

Ομόνοια: Αναζητούν τον «δράκο» που επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες με σκοπό να τις βιάσει

Ομόνοια: Αναζητούν τον «δράκο» που επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες με σκοπό να τις βιάσει
Ο άνδρας είναι αδίστακτος και στήνει καρτέρι σε γυναίκες σε σκοτεινά δρομάκια της Ομόνοιας.

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στην αστυνομία καθώς ένας άνδρας μετρίου αναστήματος, αδύνατος ασιατικής καταγωγής στήνει καρτέρι σε γυναίκες σε σκοτεινά δρομάκια της Ομόνοιας και προσπαθεί να τις βιάσει.

Μία τέτοια επίθεση σε βάρος 30χρονης καταγράφηκε και από κάμερα ασφαλείας επί της οδού Μέντορος τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο δράστης με την άσπρη μπλούζα ακολουθούσε για αρκετή ώρα την νεαρή γυναίκα όταν αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχέδιό του. Της όρμηξε την ακινητοποίησε, της πήρε το κινητό προκειμένου να μην μπορεί να καλέσει την αστυνομία και αρπάζοντάς την από το λαιμό με τη βία προσπάθησε να τη βιάσει.

omonoia_drakos2_f8f5f.jpg

Η νεαρή κοπέλα ούρλιαζε και καλούσε σε βοήθεια. Για καλή της τύχη, περαστικός άκουσε τις φωνές και τις εκκλήσεις της, φώναξε στον δράστη και εκείνος εξαφανίστηκε. Η 30χρονο σε κατάσταση σοκ απομακρύνθηκε από την περιοχή με τη βοήθεια πολιτών και έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews κι άλλες γυναίκες από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου έχουν καταγγείλει ότι έχουν πέσει θύματά του. Με βάση τις περιγραφές των θυμάτων αλλά και τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί αναζητούν τον «δράκο» της Ομόνοιας πριν να είναι αργά.

Δείτε το βίντεο - Συγκλονίζει η κοπέλα που καλεί σε βοήθεια