Ελλάδα

Αιχμές Πλακιά για την προεδρία Βόζεμπεργκ στις Μεταφορές - «Ξεκινάνε τα πλυντήρια για Καραμανλή»

Αιχμές Πλακιά για την προεδρία Βόζεμπεργκ στις Μεταφορές - «Ξεκινάνε τα πλυντήρια για Καραμανλή»
Το καυστικό σχόλιο του χαροκαμένου πατέρα των διδύμων για την ανάληψη από πλευράς Ελίζας Βόζενμπεργκ καθηκόντων προέδρου της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στο άκουσμα της είδησης ότι η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ θα είναι πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των 20χρονων δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών σχολίασε με καυστικό τρόπο αυτή την εξέλιξη.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά «Ξεκινάνε σιγά σιγά τα τα πλυντήρια για τον Κώστα Καραμανλή. Μιας και γνωρίζουν ότι πολλές οικογένειες θα στραφούνε και προς την Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη για τον συγκεκριμένο. Προσέχουν για να προλάβουν»

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02zFVWWUzjfRMqJrG944QneBjA78etsS8vviwr9r7pxqPxCP2EozLDJtuz9DDGd4MDl&id=100005174836039}

Σημειώνεται ότι η Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού (TRAN) είναι αρμόδια για τα ζητήματα σχετικά με την ανάπτυξη κοινής πολιτικής για τις σιδηροδρομικές, οδικές, εσωτερικές πλωτές, θαλάσσιες και εναέριες μεταφορές.