Πολιτική

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Θα είναι για πάντα ένα τραύμα βαθύ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Θα είναι για πάντα ένα τραύμα βαθύ Φωτογραφία: Eurokinissi
Έκανε ανάρτηση, δημοσιεύοντας και σχετική φωτογραφία από το Καλλιμάρμαρο.

Ανάρτηση για τη συναυλία για τα Τέμπη που έγινε στο Καλλιμάρμαρο και πλήθος κόσμου πήγε για να στηρίξει τον σκοπό, έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Στη συλλογική μας μνήμη τα Τέμπη θα είναι για πάντα ένα τραύμα βαθύ, αλλά και μια υπόσχεση για μια χώρα που θα προστατεύει τα παιδιά της» έγραψε στα social, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία από το Καλλιμάρμαρο.

{https://www.facebook.com/androulakisnikosgr/posts/pfbid0377wDfqHuiB8NMnEpbM7ZungSsa9pR8NETk5roDraZsSBYYBLzYdvZzLCd3ShvHjyl}

Μια βραδιά γεμάτη μηνύματα και στίχους τραγουδιών για ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί, ήταν η χθεσινή. Στο Καλλιμάρμαρο, δεκάδες χιλιάδες, απαίτησαν να αποδοθεί δικαιοσύνη και η φωνή τους ακούστηκε δυνατά σε όλη την Ελλάδα.

Η χθεσινή ήταν μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων με το πλήθος να γίνεται «όλων των νεκρών η φωνή» και τη Μαρία Καρυστιανού, εμφανώς συγκινημένη, να ανεβαίνει στη σκηνή για να πει «ποτέ ξανά» προειδοποιώντας ότι «αυτό που σκότωσε» τους 57 στα Τέμπη «παραμένει ελεύθερο να σκοτώνει ξανά και ξανά» αλλά χωρίς να χάνει την ελπίδα της γιατί «είμαστε εδώ δυνατοί και αποφασισμένοι» γιατί «όλη η Ελλάδα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους αδικοχαμένους. Μέχρι τη δικαίωση και ακόμα παραπέρα».