Ελλάδα

Στην κυκλοφορία δύο λωρίδες προς Αθήνα στην Αθηνών- Κορίνθου μετά την ανατροπή βυτιοφόρου

Στην κυκλοφορία δύο λωρίδες προς Αθήνα στην Αθηνών- Κορίνθου μετά την ανατροπή βυτιοφόρου Φωτογραφία: EUROKINISSI
Περίπου στις 11 το πρώί δόθηκαν και οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Δόθηκαν πριν από λίγο και δυο λωρίδες κυκλοφορίας προς Αθήνα, ενώ κανονικά διεξάγεται ήδη από τις 11 το πρωί η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Κόρινθο μετά την ανατροπή βυτιοφόρου με πετρέλαιο στο 56 χλμ.

Ο δρόμος που είχε κλείσει το πρωί μετά την ανατροπή του βυτιοφόρου καθαρίστηκε και πλέον τα οχήματα κυκλοφορούν κανονικά προς Αθήνα στις δύο λωρίδες. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, από τις 15:30 έχουν δοθεί στην κυκλοφορία η δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας προς Αθήνα και έπαψε η εκτροπή που γινόταν προς την παλαιά εθνική οδό στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων και πλέον έχει επιτραπεί και η κίνηση των φορτηγών που είχε διακοπεί προσωρινά.

Απομένει η ολοκλήρωση του καθαρισμού και της αριστερής λωρίδας, που αναμένεται να δοθεί και αυτή σύντομα στην κυκλοφορία.

Σε ό,τι αφορά στο ρεύμα προς Κόρινθο, που έχει δοθεί νωρίτερα κανονικά στην κυκλοφορία, σύμφωνα με την Αστυνομία παρατηρείται αυξημένη κίνηση στο ύψος των Μεγάρων, που αποδίδεται στην έξοδο των Αθηναίων, ενόψει και της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.

Σημειώνεται ότι όπως ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωσή τους το Πυροσβεστικό Σώμα και η Ελληνική Αστυνομία, λόγω ανατροπής φορτηγού στο 56ο χλμ. Ν.Ε.Ο.Α.Κ. και εκδήλωσης πυρκαγιάς σε αυτό, πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από δυνάμεις της Τροχαίας στο σημείο, ενώ η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και ένα ακόμη ειδικό όχημα επέμβασης σε τεχνολογικά συμβάντα.

Η πυρκαγιά, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, περιορίστηκε στο χώρο της μηχανής του βυτιοφόρου και δεν επεκτάθηκε περαιτέρω.