Ελλάδα

Αλόννησος: Τρόμος για Ιταλό τουρίστα - Τον ξυλοκόπησε συμμορία ανηλίκων

Αλόννησος: Τρόμος για Ιταλό τουρίστα - Τον ξυλοκόπησε συμμορία ανηλίκων Φωτογραφία: eurokinissi
Τρία από τα πέντε μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν στην παρέα τουριστών, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Θύμα ξυλοδαρμού από συμμορία ανηλίκων έπεσε ένας 19χρονος τουρίστας από την Ιταλία στην Αλόννησο.

Σύμφωνα με το gegonota.news, τα ξημερώματα της Παρασκευής ο 19χρονος είχε βγει για ποτό με τους φίλους του και είχε στην παρέα του και δύο κορίτσια από το νησί. Κατά την αναχώρησή τους από το club τους έστησε ενέδρα μια συμμορία ανηλίκων με αρχηγό έναν 16χρονο. Αιτία ήταν ότι εκείνος νευρίασε γιατί τον απέρριψε ένα από τα κορίτσια της παρέας των Ιταλών.

Τρία από τα πέντε μέλη της συμμορίας επιτέθηκαν στους τουρίστες, με αποτέλεσμα οι Ιταλοί και τα κορίτσια να τραπούν σε φυγή. Ο μοναδικός που δεν πρόλαβε να φύγει ήταν ο 19χρονος, ο οποίος δέχθηκε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα. Στο μεταξύ οι φίλοι του ενημέρωσαν τους γονείς τους, κι εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο περιφερειακό ιατρείο, όπου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να γίνει διακομιδή στον Βόλο, καθώς τα τραύματα στο κεφάλι ήταν σοβαρά και η μύτη του ήταν διαλυμένη από τα χτυπήματα.  Οι γονείς των ανηλίκων θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Κάτοικοι του νησιού αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα παιδιά έχουν φτιάξει μια συμμορία και προκαλούν συνεχώς προβλήματα. Και οι πέντε ανήλικοι κρύφτηκαν για να αποφύγουν το αυτόφωρο ενώ όσο αφορά στον 19χρονο Ιταλό, οι Αρχές θα εξετάσουν αν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση για το περιστατικό.