Ελλάδα

Νεκρή γυναίκα στη φωτιά στα Βριλήσσια: Εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας

Νεκρή γυναίκα στη φωτιά στα Βριλήσσια: Εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας
Τα ξημερώματα της Τρίτης πυροσβέστες εντόπισαν το απανθρακωμένο σώμα μιας 60χρονης γυναίκας σε φλεγόμενη επιχείρηση στα Βριλήσσια

Το βράδυ της Δευτέρας πυροσβέστες εντόπισαν εντός κτίσματος επαγγελματικής χρήσης που κάηκε στο Πάτημα Βριλησσίων - και συγκεκριμένα στην οδό Στρατονίκης - απανθρακωμένο πτώμα που ανήκει σε γυναίκα περίπου 60 ετών.

Η άτυχη γυναίκα την ώρα της πυρκαγιάς βρισκόταν εντός του κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται βιοτεχνία που κατασκευάζει στεφάνια, και δεν πρόλαβε να βγει εγκαίρως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξαφάνιση της γυναίκας δεν είχε δηλωθεί στην αστυνομία ή την πυροσβεστική, αλλά στον δήμο.

«Χάσαμε τη φίλη τη Νάντια, χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο», δήλωσε στην ΕΡΤ γείτονας της επιχείρησης. Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης διερωτούνταν «πώς δεν έφυγε, δεν μπορώ να καταλάβω».

«Εργαζόταν σε εμένα 20-25 χρόνια. Έχω 13-14 υπαλλήλους, είχαν σχολάσει οι περισσότεροι γιατί δεν είχε δουλειά. Κι εγώ τα έχω χαμένα, δεν ξέρω τι να σας πω, κι εγώ εκπλήσσομαι από ό,τι συνέβη».

Δύο συνάδελφοί της που βρίσκονταν στο κτήριο την ώρα που ξέσπασε η φωτιά φέρονται να περιγράφουν πως «εμείς είδαμε τις φλόγες και αρχίσαμε να τρέχουμε, πηδήξαμε από έναν φράχτη. Της λέγαμε "ελάτε, ελάτε" και αυτή μας είπε "θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο". Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο».

6290252_4a57b.jpg

6290251_ebe8f.jpg

6290243_e61ad.jpg

6290246_e63c2.jpg

NETWORK