Ελλάδα

Τραγική ειρωνεία για την Νάντια: «Δούλευε χτες για να μην χάσει το μεροκάματο»

Τραγική ειρωνεία για την Νάντια: «Δούλευε χτες για να μην χάσει το μεροκάματο»
Σοκαρισμένοι για τον θάνατο της εργαζόμενης γυναίκας δηλώνουν ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας στο Πάτημα Χαλανδρίου αλλά και οι συνάδελφοί της στην κάμερα του Dnews.

Οι ίδιοι αναφέρουν πως δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Νάντια έχασε τόσο άδικα της ζωής της. «Ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει, έχει πάρει φωτιά. Και της λέω, τι κάνεις εκεί πέρα… έκτοτε κόπηκε η γραμμή δεν ξέρω τι έγινε. Κόπηκε η επικοινωνία και λέω θα έφυγε, που να φανταστώ ότι θα γίνουν στάχτη όλα», λέει ο κ. Σμαράιδας ιδιοκτητης της βιοτεχνίας.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες πως η εργαζόμενη εγκλωβίστηκε στο κτήριο και έπειτα η σορός της γυναίκας βρέθηκε απανθρακωμένη στην τουαλέτα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κλεαρχος Σμαράιδας

«Από Αναπαύσεως και πάνω δεν περνάει…Από Αναπαύσεως και πάνω είχαν σταματήσει όλα. Η αστυνομία δεν σε άφηνε να περάσεις. Εδώ γινόταν ένα χάος, που να πρώτο πάει κι η αστυνομία. Τους είπα ότι θέλω να περάσω και μου είπαν ότι απαγορεύεται γιατί γίνεται χαμός. Δεν έρχομαι κι έρχομαι 19.30. Κατά σύμπτωση ήταν ο δήμαρχος Χαλανδρίου εδώ και του λέω δήμαρχε, ρίξε λίγο νερό στο μαγαζί γιατί καίγεται ακόμη. Καιγόταν ακόμα μέσα.

Όντως έστειλε ένα βυτιοφόρο του δήμου, το σβήνει και φεύγω. Οι εργαζόμενοι είχαν φύγει πριν πιάσει φωτιά. Αυτή η γυναίκα ήθελε να φύγει από σήμερα το βράδυ και να έρθει τη Δευτέρα για δουλειά. Και για να μην χάσει τα μεροκάματα, της λέω έλα δούλεψε το απόγευμα και φύγε κι έλα τη Δευτέρα.

Ζούσε 25 χρονια στην Ελλάδα και μιλούσε άπταιστα τα ελληνικά. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει, έχει πάρει φωτιά. Και της λέω, τι κάνεις εκεί πέρα… έκτοτε κόπηκε η γραμμή δεν ξέρω τι έγινε. Κόπηκε η επικοινωνία και λέω θα έφυγε, που να φανταστώ ότι θα γίνουν στάχτη όλα. Μετά χτυπάει το τηλέφωνο ότι η Ναντια δεν πήγε σπίτι. Τότε αρχίζουν και μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Πήραμε την αστυνομία και τη βρήκαμε μέσα στο μπάνιο».

{https://www.youtube.com/watch?v=v2_Q9KiTT38}

Με την σειρά του ο συνάδελφος της κ. Κοσμάς Ιωάννης δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Έφυγα στη μια και μισή. Το απόγευμα έμαθα ότι η ναντια εγκλωβίστηκε και πέθανε. Είναι τραγικό. Εγκλωβίστηκε, δούλευε μέσα στο βάθος. Υπάρχει ένα μπαλκονάκι μπροστά αλλά ήταν ψηλό και δεν μπορούσε να πηδήξει και να φύγει από τα χωράφια».

{https://www.youtube.com/watch?v=c165fhfTCH4}

NETWORK