Ελλάδα

Χαλκιδική: Nέες αποκαλύψεις για την 8χρονη Αγγελική που πνίγηκε στην πισίνα - Μάρτυρες «λύνουν» τη σιωπή τους

Χαλκιδική: Nέες αποκαλύψεις για την 8χρονη Αγγελική που πνίγηκε στην πισίνα - Μάρτυρες «λύνουν» τη σιωπή τους Φωτογραφία: unsplash
Το απίστευτο είναι ότι η πρώτη που ανακάλυψε ότι η 8χρονη έλειπε από την τραπεζαρία ήταν η μεγαλύτερη αδερφή της και όχι οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον πνιγμό του 8χρονου κοριτσιού σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική.

Το παιδί φαίνεται ότι δεν πήγε ποτέ για φαγητό στην τραπεζαρία. Το απίστευτο είναι ότι η πρώτη που ανακάλυψε ότι η 8χρονη έλειπε από την τραπεζαρία ήταν η μεγαλύτερη αδερφή της και όχι οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης. Εκείνη ουσιαστικά τους ειδοποίησε ότι η Αγγελική δεν ήταν μαζί τους.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το παιδί δεν πήγε για φαγητό στην τραπεζαρία, ότι η ομαδάρχισσα άρχισε να ψάχνει το παιδί μόνη της και μετά να σημαίνει συναγερμό ότι έχει χαθεί. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι στην πισίνα δεν έγινε καταμέτρηση, όπως επισημαίνει το Star. Το λέει η ομαδάρχισσα στην κατάθεσή της. Επισήμως αναφέρει η κατασκήνωση ότι στην καταμέτρηση στο σπιτάκι, αρκετή ώρα μετά δηλαδή, ανακάλυψαν ότι λείπει το παιδί.

Από τις μαρτυρίες προσπαθούν να καταγράψουν τις τελευταίες κινήσεις του παιδιού. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, ακόμα και αυτό το παιδί να έμεινε στο νερό και να μην το είδε κανείς. Σημειώνεται πως για τη συγκεκριμένη πισίνα διαπιστώθηκαν πολλές παρατυπίες, όπως ότι η περιφραξη είναι με θάμνους και με κενά απ' όπου μπορούν να περάσουν παιδιά.