Ελλάδα

Τραγωδία στα Χανιά: Μίνι βαν συγκρούστηκε με ΙΧ στον ΒΟΑΚ - Δύο νεκροί, δύο τραυματίες

zarpanews.gr zarpanews.gr
Νεκροί είναι δύο άνδρες, περίπου 30 ετών, από τους τέσσερις συνολικά επιβαίνοντες στο ΙΧ.

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ, στην περιοχή του Γαλατά Χανίων, το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τα cretalive.gr και ekriti.gr, συγκρούστηκαν ένα τουριστικό μίνι βαν, στο οποίο επέβαιναν 19 άτομα με ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νεκροί είναι δύο άνδρες, περίπου 30 ετών, από τους τέσσερις συνολικά επιβαίνοντες στο ΙΧ, ενώ άλλοι δύο, μία κοπέλα και ένας άνδρας τραυματίστηκαν σοβαρά και διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο Χανίων.

{https://www.youtube.com/watch?v=ZUBjMW-puLw}

Οι 19 επιβαίνοντες στο μίνι βαν δεν τραυματίστηκαν σοβαρά και φέρουν εκδορές. Από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκαν άτομα μέσα στα οχήματα και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι η σύγκρουση έγινε όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

ih0_76ece.jpg

ih9_a78cd.jpg

ih8_0a06d.jpg

ih7_c3ef4.jpg

ih6_30c71.jpg

ih5_f20c7.jpg

ih4_db77b.jpg

ih3_8ed89.jpg

ih2_255a7.jpg

ih1_356b9.jpg

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής σημειώθηκε ένα ακόμα τροχαίο, πάλι στον ΒΟΑΚ, στην περιοχή των Σισών, όταν από τη σύγκρουση μηχανής με φορτηγό τραυματίστηκε θανάσιμα μια 58χρονη, συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα, ενώ η 55χρονη οδηγός νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.