Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση οι γονείς που παρασύρθηκαν από ΙΧ - Έγκυος 5 μηνών η μητέρα

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση οι γονείς που παρασύρθηκαν από ΙΧ - Έγκυος 5 μηνών η μητέρα
Σε σοβαρή κατάσταση το ζευγάρι που παρασύρθηκε στη Θέρμη – Έγκυος 5 μηνών η 34χρονη

Κρίσιμη συνεχίζει να παραμένει η κατάσταση της υγείας του νεαρού ανδρόγυνου που παρασύρθηκε μαζί με το 2χρονο παιδί τους από αυτοκίνητο στην στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Η παράσυρση έλαβε χώρα νωρίς το πρωί και το ζευγάρι νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενώ το παιδάκι τους είναι σε καλύτερη κατάσταση και δεν εμπνέεται λόγος ανησυχίας.  Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο 37χρονος άνδρας διεκομίσθη διασωληνωμενος από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ η 34χρονη γυναίκα του διασωληνωθηκε στο νοσοκομείο.

Σε σοβαρή κατάσταση το ζευγάρι που παρασύρθηκε στη Θέρμη – Έγκυος 5 μηνών η 34χρονη

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είναι σε σοβαρή κατάσταση, με την κατάσταση της υγείας του άνδρα να κρίνεται πιο σοβαρή, ωστόσο -ευτυχώς- το παιδί είναι σε καλή κατάσταση. Η 34χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε είναι έγκυος στον 5ο μήνα και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις. Το ανδρόγυνο φέρει τραύματα, κατάγματα και θλάσεις.

To χρονικό της παράσυρσης από ΙΧ

Όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί όταν το ανδρόγυνο και το παιδάκι τους παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά  γύρω στις 11:00 όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε το ανδρόγυνο και το παιδάκι τους στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο τελικά κατέληξε σε χωράφι - αυλή σπιτιού, έσπασε την περίφραξη και ακινητοποιήθηκε στα δέντρα. Με τη σειρά της η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει αν ο οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση μέθη. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών που ενημερώθηκε για το περιστατικό, έδωσε εντολή για την κράτησή του.