Ελλάδα

Βουβός πόνος στη κηδεία του 19χρονου στη Βέροια: «Θα πήγαινε Αεροπορία, να ήταν δίπλα στον μπαμπά του»

Βουβός πόνος στη κηδεία του 19χρονου στη Βέροια: «Θα πήγαινε Αεροπορία, να ήταν δίπλα στον μπαμπά του»
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 19χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική όταν εκτοξεύτηκε από το κάθισμα που καθόταν και πέθανε ακαριαία.

Σήμερα, στη Βέροια συγγενείς και φίλοι, με λευκά λουλούδια στα χέρια και δάκρυα στα μάτια, είπαν το τελευταίο αντίο στον 19χρονο που έχασε τη ζωή του τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 19 Αυγούστου. Η κηδεία του έγινε στον Ιερό ναό Αναλήψεως Παπάγου και η ταφή στα Κοιμητήρια του Διαβατού.

Η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων, όποιος παρευρεθεί, να κάνει μια δωρεά στην εκκλησία της ενορία.

veroia016_85d8a.jpg

Όλοι ήταν απαρηγόρητοι, δίχως να μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που έχει συμβεί, ότι χάθηκε δηλαδή ένα 19χρονο παιδί μέσα στο λούνα παρκ.

veroia998_4447c.jpg

Ταυτόχρονα, όμως, ξεχειλίζουν και τα συναισθήματα οργής, με τους συγγενείς να ζητούν δικαίωση και απόδοση δικαιοσύνης.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του 19χρονου που ήταν μπροστά στο χαμό του παιδιού της.

Ο κολλητός του φίλος δήλωσε στις κάμερες: «Σαν αδερφό μου τον είχα, τι να πω έτσι τα έφερε η ζωή, μου λείπει πάρα πολύ και θα κάνω τα πάντα να μείνω δίπλα στην οικογένειά του και στα αδέρφια του. Με τίποτα δεν μπορώ να χωνέψω τον τρόπου που το έμαθα. Ήμουν στο σπίτι έτοιμος να κοιμηθώ μετά τη δουλειά και με παίρνει ο κολλητός μου τηλέφωνο και μου λέει τι έγινε. Παίρνω τον αδερφό του συγκλονισμένος και στο τηλέφωνο λιποθύμησε ενώ μιλούσαμε. Θα πήγαινε στην Αεροπορία, να ήταν δίπλα στον μπαμπά του, το είχε σαν στόχο».

veroia037_e3bd4.jpg

«Βγήκε η δήμαρχος στην τηλεόραση και μας λέει όλα καλά, χωρίς να έχει άδεια με σάπια καρεκλάκια. Βγάλτε τα στα κανάλια να σωθούν κι άλλα παιδιά. Κρίμα για τους γονείς, χάσανε ένα παιδάκι με τόσα όνειρα, αύριο θα έφευγε για τη σχολή Ικάρων, θα πήγαινε στην Αεροπορία. Κρίμα δεν είναι; Τι να την κάνω εγώ τη δικαίωση; Ήταν ένα παιδί μάλαμα» δήλωσε ο παππούς του για τον 19χρονο Γιάννη που ήταν το τρίτο του εγγόνι.

veroia041_83cb9.jpg