Ελλάδα

Καρυστιανού για Τέμπη: «Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά»

Καρυστιανού για Τέμπη: «Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά» Φωτογραφία: eurokinissi
«Μετά το φονικότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ευρώπη, μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης, αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι ένοχοι το σχετικό χαρτοφυλάκιο μεταφορών»

H Μαρία Καρυστιανού, η πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 2023» προχώρησε σήμερα σε μια ανάρτηση «κόλαφο» αφήνοντας αιχμές για την εκλογή της Ελίζας Βόζεμπεργκ στην προεδρία της Επιτροπής Μεταφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Όπως καταγγέλλει η κα Καρυστιανού, «μετά το φονικότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ευρώπη, μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης αναλαμβάνουν οι ΙΔΙΟΙ οι ΕΝΟΧΟΙ το σχετικό χαρτοφυλάκιο μεταφορών».

«Χωρίς να έχει αποδειχτεί εμπράκτως ούτε η ικανότητα ούτε η εντιμότητα ούτε και η γνώση που θα αποτελέσει την αρχή για την έρευνα και τη μελέτη, αναλαμβάνουν με το γνωστό δόλιο τρόπο το χαρτοφυλάκιο μεταφορών. Αστειότητες…» τονίζει και συμπληρώνει «Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά!»

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού

«Μετά το φονικότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ευρώπη, μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης αναλαμβάνουν οι ΙΔΙΟΙ οι ΕΝΟΧΟΙ το σχετικό χαρτοφυλάκιο μεταφορών.

Χωρίς να έχει αποδειχτεί εμπράκτως ούτε η ικανότητα ούτε η εντιμότητα ούτε και η γνώση που θα αποτελέσει την αρχή για την έρευνα και τη μελέτη , αναλαμβάνουν με το γνωστό δόλιο τρόπο το χαρτοφυλάκιο μεταφορών.

Αστειότητες….

Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά !

Εσπευσμένα και βίαια αρπάζουν να ελέγξουν ο,τιδήποτε ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι προλαβαίνουν.

Έχουμε εξοικειωθεί με την κάθε κίνηση του εγκληματία . Πριν από τον ίδιο γνωρίζουμε πια τι θα σκεφτεί. Αυτό που εξαρχής μας φαινόταν αδιανόητο είναι πλέον η κανονικότητα που ξεκάθαρα πια αντιλαμβανόμαστε..

Συνεχίζουμε απτόητοι μέχρι να αποκαλυφθούν όλα!

Ως το δίκαιο τέλος!»

{https://x.com/mkaristianou/status/1825825948458967317}