Ελλάδα

Το δώρο του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό και τις βροχές - Η απάντηση για την επιστροφή του

Το δώρο του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό και τις βροχές - Η απάντηση για την επιστροφή του
Η εφαρμογή που ανάρτησε ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προανήγγειλε την επιστροφή του στο δελτίο καιρού, ενώ έκανε και ένα «δωράκι», στους φίλους της σελίδας του στο Facebook.

«Ελεύθερο και χωρίς χρέωση πλέον το ραντάρ καιρού της εταιρείας 3 δ καλύπτοντας προς στο παρόν τις περισσότερες δυτικές κεντρικές και βόρειες περιοχές της χώρας με άμεση προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα», έγραψε στην ανάρτησή του και κάλεσε τον κόσμο να «κατεβάσει» την εφαρμογή για να βλέπουν «ζωντανά» την κίνηση των βροχών και των καταιγίδων.

«Απαραίτητο εργαλείο για όλους και κυρίως για εκείνους που δουλεύουν στην ύπαιθρο, αλλά και όχι μόνο, ώστε ένα λαμβάνουν άμεσα προειδοποίηση, αλλά και τα μέτρα τους, σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων πού βρίσκονται σε εξέλιξη», συμπλήρωσε, καταλήγοντας ότι σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή και για iPhone.

Η επιστροφή του Σάκη Αρναούτογλου

Στην ίδια ανάρτηση, απαντώντας σε δύο ακολούθους της σελίδας του, ο Σάκης Αρναούτογλου προαναγγέλλει την επιστροφή του στο δελτίο καιρού.

«Λίγο υπομονή ακόμα», απάντησε σε γυναίκα που του επεσήμανε ότι είχε δηλώσει πως θα επιστρέψει στο δελτίο καιρού μετά τις ευρωεκλογές, στις οποίες εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ.

«Θα κάνω δελτίο», έγραψε απαντώντας σε άλλο σχόλιο ο Σάκης Αρναούτογλου.

{https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/pfbid0Cm6su9vQgLLRqkWBVHxS1iRjN3Zh75KntKaX6NMqsxWqf6jpwKFRZDQq8BQpJLoYl}