Ελλάδα

Απόλαυσε το μπάνιο του σε πλημμυρισμένο δρόμο γιατί... «είναι το στρώμα του μονό»

Απόλαυσε το μπάνιο του σε πλημμυρισμένο δρόμο γιατί... «είναι το στρώμα του μονό»
Καταστροφικές ήταν οι συνέπειες της πρόσφατης κακοκαιρίας που σάρωσε τη χώρα τις τελευταίες 24 ώρες.

Ισχυροί άνεμοι, δυνατή βροχή, κεραυνοί και χαλάζι προκάλεσαν πλημμυρικά φαινόμενα, με τους κατοίκους σε πολλές περιοχές της χώρας να έρχονται αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα στους δρόμους εξαιτίας της συσσώρευσης υδάτων και χωμάτων.

Ωστόσο, ένας άνδρας στην Ερατείνη Φωκίδας δεν πτοήθηκε. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φόρεσε το μαγιό του, πήρε την κουλούρα του και βγήκε στον πλημμυρισμένο δρόμο για να κολυμπήσει, την στιγμή που δίπλα του περνούσαν αυτοκίνητα.

«Είναι το στρώμα μου μονό», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση στο TikTok, που μετρά χιλιάδες προβολές και likes ενώ στα σχόλια οι χρήστες της πλατφόρμας κάνουν πάρτι.

«Ένα αυτοκίνητο με κοτσαδούρα, δέσιμο με ιμάντα το φουσκωτό και βόλτες», «Τι να κάνει ο άνθρωπος να χάσει τις διακοπές του; Μια χαρά!», «Όταν δεν έχεις λεφτά για διακοπές ψάχνεις λύσεις να περάσεις καλά», «Μπρατσάκια να βάλεις», «Λογικά έχει πιάσει τη θέση πάρκινγκ», «Όχι στα βαθιά έχει καρχαρίες», είναι μόνο κάποια από τα χιουμοριστικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

{https://www.tiktok.com/@margii_/video/7405271496068730144?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6919056330640688646}

NETWORK