Ελλάδα

Ζεφύρι: Ρομά του άρπαξε τη χρυσή αλυσίδα ενώ έπινε καφέ στην αυλή του και εξαφανίστηκε - Δείτε βίντεο

Ζεφύρι: Ρομά του άρπαξε τη χρυσή αλυσίδα ενώ έπινε καφέ στην αυλή του και εξαφανίστηκε - Δείτε βίντεο
Ο Ρομά κρατά στα χέρια του μια σακούλα παριστάνοντας ότι έχει μέσα εμπορεύματα και θέλει να τα πουλήσει.

Ρομά άρπαξε την αλυσίδα ηλικιωμένου στο Ζεφύρι την ώρα που έπινε τον καφέ του στην αυλή του σπιτιού του, με φίλο του, μέρα-μεσημέρι!

Ο Ρομά κρατά στα χέρια του μια σακούλα παριστάνοντας ότι έχει μέσα εμπορεύματα και θέλει να τα πουλήσει. Ο ηλικιωμένος κάθεται στην αυλή του και μιλάει αμέριμνος με έναν φίλο του. Ο δράστης ανοίγει την πόρτα και μπαίνει στην αυλή του ηλικιωμένου, παρά το γεγονός ότι του λέει πως δεν θέλει τίποτα από αυτά που πουλάει.

{https://www.youtube.com/watch?v=x3GrReypCI4}

Δεν φορά μπλούζα, αλλά στον λαιμό του κρέμεται μια χρυσή αλυσίδα, που γίνεται στόχος του δράστη. Και όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, με αριστοτεχνικό τρόπο και σε χρόνο μηδέν, άρπαξε την αλυσίδα από τον λαιμό του και πριν προλάβει το θύμα να σηκωθεί από την καρέκλα του ο κακοποιός εξαφανίζεται! 

Πλέον αυτό το βίντεο το έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και αναζητούν τον κλέφτη. Πάντως, αυτό είναι ένα από τα πολλά περιστατικά το τελευταίο διάστημα στην περιοχή. Μάλιστα, ο δράστης φαίνεται να είναι γνωστός των Αρχών και να έχει μκάνει πολλές κλοπές, με θύματα να τον έχουν αναγνωρίσει.