Ελλάδα

Συνελήφθη 44χρονος για βιασμό ανήλικης στον Κολωνό - Είναι φίλη του γιου του

Συνελήφθη 44χρονος για βιασμό ανήλικης στον Κολωνό - Είναι φίλη του γιου του Φωτογραφία: sooc
Δικογραφία στο ΑΤ Κολωνού σε βάρος 44χρονου ο οποίος φέρεται να βίαζε ανήλικη κατ’ εξακολούθηση.

Την καταγγελία έκανε ο πατέρας της ανήλικης ο οποίος δήλωσε στο Α.Τ. Κολωνού, ότι η 16χρονη είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον 44χρονο, παρά την θέληση της, περίπου 10 φορές, στο χρονικό διάστημα από τον μήνα Ιούνιο του έτους 2024 μέχρι και την 19-08-2024.

Η ανήλικη ο οποία είναι γεννηθείσα το 2008 ήταν φίλη του γιού του φερόμενου ως δράστη.

Οι ερωτικές συνευρέσεις τους λάμβαναν χώρα ύστερα από απειλές και εκβιασμούς που δεχόταν η παθούσα από τον κατηγορούμενο, προκειμένου συνευρεθούν ερωτικά.

Ο τόπος, όπου έλαβαν χώρα κατ’ εξακολούθηση οι πράξεις του βιασμού σε βάρος της ανήλικης κόρης του είναι ένα χωμάτινο στην Αθήνα Αττικής, εντός του αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του φερόμενου ως δράστη.

Από το σύνολο της διενεργηθείσας έρευνας, εντοπίστηκε βραδινές ώρες της 22-23/08/2024 ο κατηγορούμενος να διέρχεται από την οικίας της παθούσας, με το αυτοκίνητο.

Τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και αφού ακινητοποίησε το όχημα του και εξήλθε από αυτό, κατά την προσέγγιση των Αστυνομικών και τις εντολές αυτών για ακινητοποίηση, ο κατηγορούμενος στιγμιαία άλλαξε κατεύθυνση προκειμένου να τραπεί σε φυγή και να αποφύγει τον έλεγχο, πλην όμως αντιλήφθηκε ότι είχε περικυκλωθεί από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι ενημερώθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και τους συνέδραμαν. Αφού ακινητοποιήθηκε και ταυτοποιήθηκε, σε γενόμενο έλεγχο επ’ αυτού.

Εν συνεχεία, οδηγήθηκε στην έδρα της Υ.Α.Α. όπου και συνελήφθη.

Μεσημβρινές ώρες της 23-08-2024, συγκροτήθηκε ομάδα, αποτελούμενη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Κολωνού και με της συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών παρουσία δικαστικού λειτουργού διενεργήθηκε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του κατηγορουμένου, σε μονοκατοικία στο Περιστέρι.

Από τον κατηγορούμενο, ελήφθη βιολογικό υλικό το οποίο θα αποσταλεί στη Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών προκειμένου πραγματοποιηθούν εργαστηριακές συγκριτικές εξετάσεις σχετικά με τυχόν γενετικό υλικό που θα βρεθεί, στα ρούχα της ανήλικης παθούσας που ομοίως φέρουν το γενετικό υλικό της και περισυλλέχθηκαν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, κατά την εξέταση της, αποτελέσματα των οποίων θα υποβληθούν ευθύς αμέσως περιέλθουν στο Τ.Α. Κολωνού στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.​

Ο δράστης οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα παραπέμφθηκε στην ανάκριση και έλαβε προθεσμία για τις 27/8/2024

NETWORK