Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 16χρονης στον Κολωνό - «Κάντο αλλιώς θα σας κάψω»

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 16χρονης στον Κολωνό - «Κάντο αλλιώς θα σας κάψω» Φωτογραφία: intime
Στον ανακριτή σήμερα ο 44χρονος ο οποίος φέρεται ότι βίαζε και απειλούσε την 16χρονη φίλη του γιου του στον Κολωνό.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 16χρονη δεν άντεξε άλλο και λύγισε ομολογώντας τα πάντα στον πατέρα της, ο οποίος έκανε την καταγγελία στο Α.Τ. Κολωνού.

Η 16χρονη φαίνεται ότι ζούσε έναν εφιάλτη τους τελευταίους δύο μήνες, καθώς ο 44χρονος απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά της και συγκεκριμένα στον πατέρα της αν αυτή δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 44χρονος είχε προβεί σε σεξουαλική παρενόχληση της κοπέλας τουλάχιστον 10 φορές σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο κοντά στο σπίτι του.

Οι απειλές που δεχόταν η 16χρονη

«Θέλω να γίνει αλλιώς θα κάνω κακό στους δικούς σου», υποστήριξε η 16χρονη ότι της έλεγε ο 44χρονος.

Στην κατάθεσή της είπε χαρακτηριστικά: «Με έπιασε κάποια στιγμή στο σπίτι και μου λέει ότι έχει καρκίνο. Μία φορά με πήγε κάπου στην Πετρούπολη, ψηλά στο βουνό και μου λέει «θέλω αυτό κι αυτό». Μου είπε «θέλω να κάνουμε έρωτα γιατί δεν ξέρω πόσο θα ζήσω και θέλω να γίνει μαζί σου».

«Του έλεγα συνέχεια γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;». Και εκείνος μου απάντησε: «Κάν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια, θα σκοτώσω τον πατέρα και την αδερφή σου».

«Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, είναι η ζωή της»

Για την σχέση που διατηρούσε με την 16χρονη, μίλησε ο γιος του 44χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της, στον Κολωνό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μιλούσαν όπως ένας πατέρας και μία κόρη».

Ο γιος του 44χρονου μιλώντας στο Mega, είπε πως την γνώρισε πέρυσι από κοινή τους φίλη, στα τέλη Ιουλίου.

«Είχα σχέση με αυτό το κορίτσι από 10 Αυγούστου έως τον Μάρτιο. Με τον πατέρα μου είχαν γνωριστεί, γιατί την είχα πάει στο σπίτι μου. Δεν μίλαγαν καθόλου περίεργα. Μιλούσαν όπως ένα πατέρας και μία κόρη. Ίσα ίσα ο πατέρας μου ενδιαφερόταν για εκείνη και την ρώταγε αν θέλει να φάει ή να πιει κάτι», είπε ο γιος του κατηγορούμενου.

Μετά τον χωρισμό τους, ο γιος του 44χρονου είπε πως η 16χρονη επισκεπτόταν το σπίτι τους, ωστόσο δεν είχε δει τον πατέρα του να κάνει ποτέ σεξουαλική κίνηση, ενώ όταν έμαθε για τη σχέση τους, το μόνο που σχολίασε ήταν η μεγάλη διαφορά ηλικία τους.

«Από τη στιγμή που ήθελε και η κοπέλα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είναι η ζωή της», σημείωσε.

Από την πλευρά της η 16χρονη υποστήριξε ότι ο φίλος της και γιος του 44χρονου της είχαν στήσει πλεκτάνη στέλνοντας ερωτικά μηνύματα στον 44χρονο από το κινητό της.