Ελλάδα

Έπεσαν «καρέκλες» σε Βριλήσσια, Πατήσια, Μαρούσι και Μεταμόρφωση - Λαγουβάρδος για καταιγίδες

Έπεσαν «καρέκλες» σε Βριλήσσια, Πατήσια, Μαρούσι και Μεταμόρφωση - Λαγουβάρδος για καταιγίδες Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σημειώθηκαν στο κέντρο και στα βόρεια του λεκανοπεδίου, γράφει ο Κώστας Λαγουβάρδος.

Σημαντικά ύψη βροχής σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αττική, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κώστα Λαγουβάρδο.

Ο μετεωρολόγος Κώστας Λαγουβάρδος σε ανάρτησή του παραθέτει χάρτες με την κακοκαιρία που σημειώθηκε σε αρκετές περιοχές της Αττικής, τονίζοντας ότι τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν σε Βριλήσσια, Πατήσια, Μαρούσι και Μεταμόρφωση.

«Σημαντικά ύψη βροχής σημειώνονται στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής 30/08. Ο χάρτης που ακολουθεί δίνει το συνολικό ύψος βροχής μέχρι τις 1500 της Παρασκευής στην Αττική, όπως παράχθηκε από τις μετρήσεις 70 σταθμών του δικτύου meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σημειώθηκαν στο κέντρο και στα βόρεια του λεκανοπεδίου, με 39 χιλιοστά στα Βριλήσσια, 37 χιλιοστά στα Πατήσια, 29 χιλιοστά στο Μαρούσι και 24 χιλιοστά στη Μεταμόρφωση» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κώστας Λαγουβάρδος.

{https://www.facebook.com/lagouvardos.kostas/posts/pfbid0pVG2TPwPdw4HXbstFT4PP99Pknaxdq1zt9E32XqvmaXp8NsxMASbCMGqST74PFArl}

Το Forecast Weather ανάρτησε και σχετικό βίντεο με την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε νωρίτερα στα δυτικά προάστια της Αττικής.

{https://www.facebook.com/Forecastweather.Greece/videos/429469930110427/}