Ελλάδα

Λούνα παρκ Χαλκιδική: Εκβιασμούς και χρηματισμό αξιωματούχων καταγγέλλει ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη

Λούνα παρκ Χαλκιδική: Εκβιασμούς και χρηματισμό αξιωματούχων καταγγέλλει ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη
Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική προκειμένου να συναντηθεί με την εισαγγελέα Γεωργία Αδεϊλίνη.

Φάκελο με νεότερα στοιχεία για την κατάσταση της κατασκευής του μοιραίου παιχνιδιού crazy dance στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής κατέθεσε τον πρωί της Δευτέρας στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 19 Αυγούστου πέφτοντας μπροστά στα μάτια της μητέρας του και του αδερφού του.

«Ένα σάπιο σύστημα το οποίο χρηματίζεται και για δυο και τρία ευρώ σκοτώνει τα παιδιά του κόσμου», δήλωσε οργισμένος μετά την συνάντηση του με την εισαγγελέα του ανωτατου δικαστηρίου Γεωργία Αδεϊλίνη.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με τις αιτίες του δυστυχήματος.

Όπως ανέφερε ο κ. Καμπαιλής, από την έως τώρα έρευνα έχουν προκύψει στοιχεία για χρηματισμούς αξιωματούχων, εκβιασμούς και δράση κυκλωμάτων.

«Δεν φοβάμαι κανέναν, θα κάνω ότι μπορώ για να τους αποκαλύψω στην μνήμη του παιδιού μου».

Σχετικά με την στάση της κ. Αδειλίνη επεσήμανε ότι είναι πλήρως ενημερωμένη, έχει γνώση των στοιχείων και πως συμπάσχει με τον πόνο της οικογένειας. Επιπλέον πρόσθεσε ότι κανείς δεν βρέθηκε να του ζητήσει μία συγνώμη από το δήμο, την περιφέρεια ή τους αρμόδιους.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας να διενεργηθεί άμεσα έκτακτος έλεγχος απο εξειδικευμένη αρχή.

NETWORK