Ελλάδα

Λευτέρης Παπαδόπουλος: Η μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο (βίντεο)

Λευτέρης Παπαδόπουλος: Η μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο (βίντεο) Φωτογραφία: INSTAGRAM
Αφιερωμένη στον Λευτέρη Παπαδόπουλο η μεγάλη συναυλία που διοργανώνει το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΪ.

Οι δρόμοι γύρω από το Καλλιμάρμαρο έχουν κλείσει από νωρίς για την μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον σπουδαίο δημιουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο. Ο ίδιος έφτασε πριν από λίγο στο Καλλιμάρμαρο και οι υπέυθυνοι της διοργάνωσης απαθανάτισαν τη στιγμή.

«Ο αρχηγός, Λευτέρης Παπαδόπουλος, έφτασε στο Καλλιμάρμαρο! Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο και μεγάλο καλλιτέχνη» αναφέρει σε ανάρτησή της η διοργάνωση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

{https://www.instagram.com/p/C_gSCjjoQQ_/}

Οι πύλες άνοιξαν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα και περισσότεροι από 35.000 θεατές βρίσκονται ήδη στις κερκίδες και την αρένα στο Καλλιμάρμαρο για να απολαύσουν τη συναυλία.

Στη συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς, με αλφαβητική σειρά, οι εξής καλλιτέχνες: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος και Μαρία Φαραντούρη.

Το «παρών» δίνει και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ τα έσοδά της συναυλίας θα διατεθούν για την αγορά δέντρων και άλλες πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, θα παραταθεί το ωράριο λειτουργίας των ΜΜΕ κατά μία ώρα ως εξής:
1. των τρόλεϊ 2, 4, 10, 11
2. του λεωφορείου 550
3. του Ηλεκτρικού
4. των Γραμμών του Μετρό 2, 3
5. και της Γραμμής Τ6 του Τραμ.

{https://twitter.com/katerinaki77/status/1831382223792271424}

{https://www.instagram.com/p/C_aZAg2hFYx/}

NETWORK