Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στο Παναθηναϊκό Στάδιο - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στο Παναθηναϊκό Στάδιο - Ποιοι δρόμοι κλείνουν Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν λόγω διεξαγωγής τουρνουά μπάσκετ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή αύριο Σάββατο 21-9-2024 στο πλαίσιο του 6ου Τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Π. Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Λόγω της διεξαγωγής του Τουρνουά θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικό δίκτυο περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

-Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, από τις 00:00 στις 21-9-2024 έως την 01: 00 στις 22-9-2024 επί της οδού Αρχιμήδους, στο τμήμα της από Πλατεία Πλαστήρα έως την οδό Ανθίππου.
-Αναλόγως τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες ενδέχεται να υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 00:00 στις 21-9-2024 έως τις 01:00 στις 22-9-2024 στις οδούς:
-Αρδηττού, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφόρο Βασιλέως Κων/νου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Λεωφόρο Βασιλέως Κων/νου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ενδέχεται να παραταθούν ή να μειωθούν ανάλογα.