Πολιτική

«Στη Βουλή»: Τρία νέα σποτ του Παύλου Γερουλάνου

«Στη Βουλή»: Τρία νέα σποτ του Παύλου Γερουλάνου Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
Ο Γερουλάνος περιγράφει την ηγεσία του κόμματος αν εκλεγεί.

Τρία νέα σποτ έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Γερουλάνος, κορυφώνοντας τη νέα φάση της καμπάνιας του για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

«Στη Βουλή» είναι ο γενικός τίτλος των τριών σποτ. «Στη Βουλή θα νικήσουμε την αλαζονεία», «Στη Βουλή θα υπερασπίσουμε τον πολίτη», «Στη Βουλή θα δείξουμε ποιοι είμαστε», είναι οι τίτλοι των τριών βίντεο.

Μετά τη διαδικτυακή εκδήλωση για τις θέσεις του, για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένα ανοικτό και κυρίαρχο ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτέμβρη, μετά την αναλυτική παρουσίαση του σχεδίου «Αναγέννηση για την Πατρίδα» στη Θεσσαλονίκη, ο Παύλος Γερουλάνος, στη νέα φάση της καμπάνιας του, περιγράφει την ηγεσία που εγγυάται ο ίδιος, αν εκλεγεί, επισημαίνει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

Η καμπάνια έρχεται να αποτυπώσει το συγκεκριμένο μήνυμα, από την ομιλία του Παύλου Γερουλάνου στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, πριν λίγες μέρες, πως εγγυάται μία «νέα ηγεσία που ενώνει και μπορεί, ηγεσία στη Βουλή, ηγεσία πλήρους απασχόλησης», συμπληρώνεται ακόμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=QcFBPFeQAkM}

{https://www.youtube.com/watch?v=zrJM3QBBisI}

{https://www.youtube.com/watch?v=Ho0XX29wLbU}