Ελλάδα

Προσλήψεις 106 ειδικοτήτων από τον ΕΟΔΥ με μισθό έως 2.400 ευρώ

Προσλήψεις 106 ειδικοτήτων από τον ΕΟΔΥ με μισθό έως 2.400 ευρώ Φωτογραφία: pexels Marek Levak
Προσλήψεις από τον ΕΟΔΥ σε 106 ειδικότητες.

Ο ΕΟΔΥ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις για τη σύναψη συμβάσεων έργου με καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών, διάρκειας 2 ετών, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό και την προσήκουσα λειτουργία της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΟΔΥ, του ΕΟΔΥ Βορείου Ελλάδος (ΕΟΔΥ ΒΕ), του Κεντρικού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας (ΚΕΔΥ) και των Περιφερειακών Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας (ΠΕΔΥ)

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

1. Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους - μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εφόσον ο υποψήφιος έχει ιθαγένεια κράτους - μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει απαραίτητα να γνωρίζει την ελληνική γλώσσα και διαπιστώνεται σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 28 του Π.Δ. 50/2001 (ΦΕΚ Α 39), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

2. Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις (αφορά τους άνδρες) ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές ή εφόσον έχουν αναγνωρισθεί ως αντιρρησίες συνείδησης, να έχουν εκπληρώσει, σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας, άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε κλειστό φάκελο, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή ή το διαδικτυακό τόπο www.gov.gr είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία Πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ (Αγράφων 3-5, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτηση για μία (1) θέση.

Στον φάκελο κάθε υποψηφίου, θα πρέπει να αναγράφονται οι κάτωθι πληροφορίες:

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δεκαεπτά (17) ημέρες και αρχίζει από την επομένη ημέρα της δημοσίευσης της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα ΕΟΔΥ, ήτοι μέχρι τις
21/10/2024 και ώρα 15:00.

Η υπηρεσία θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 14:00 για την παραλαβή των αιτήσεων. Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ http://www.eody.gov.gr (καρτέλα Προκηρύξεις/Διαγωνισμοί).

Συμπληρωματικές ή/και διευκρινιστικές πληροφορίες για τα δικαιολογητικά, υποχρεώσεις κλπ., παρέχονται από τη Διεύθυνση Διοικητικού Συντονισμού του Ε.Ο.Δ.Υ., στο τηλέφωνο 210 5212093, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για την πρόσληψη τηλεφωνικά ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σύμφωνα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν υποχρεωτικά και δεσμευτικά δηλώσει στην αίτηση-δήλωση (email ή τηλέφωνο), αποκλειόμενου οποιουδήποτε άλλου τρόπου.