Ελλάδα

Κρανίδι: 13χρονος προσπάθησε να πετάξει συμμαθητή του από τον πρώτο όροφο μέσα στο σχολείο

Κρανίδι: 13χρονος προσπάθησε να πετάξει συμμαθητή του από τον πρώτο όροφο μέσα στο σχολείο
Στο Γυμνάσιο Κρανίδιου κατά τη διάρκεια διαλείμματος ένας 13χρονος επιτέθηκε σε συνομήλικο συμμαθητή του. Άρχισε να τον χτυπά και τον σήκωσε προκειμένου να τον ρίξει από τον πρώτο όροφο.

Ένα νέο σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέσα σε σχολείο στο Κρανίδι, που οδήγησε και στη σύλληψη ενός 13χρονου αγοριού.

Ο 13χρονος επιτέθηκε σε συμμαθητή του εν ώρα διαλείμματος μέσα σε τάξη. Τον χτύπησε στο πρόσωπο, τον σήκωσε στον αέρα και αποπειράθηκε να τον πετάξει από το μπαλκόνι. Μπήκε στη μέση ενας άλλος συμμαθητής τους και τον σταμάτησε.

Στη συνέχεια ο 13χρονος έσυρε το θύμα στην τάξη και του χτυπούσε με δύναμη το κεφάλι στην πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφοριες πρόκειται για το ίδιο σχολείο όπου πριν από λίγο καιρό 17χρονος είχε ξυρίσει με φαλτσέτα 12χρονο.

Ο νεαρός ενημέρωσε τους γονείς του και μερικές ώρες αργότερα βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν το περιστατικό.

Συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης στην Αργολίδα

Συνελήφθη, χθες (8.10.2024) το βράδυ, στην Ερμιόνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, ανήλικος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, ο ανήλικος συλληφθείς χθες (8.10.2024) το πρωί σε χώρο σχολικού συγκροτήματος στην Ερμιόνη, επιτέθηκε σε έτερο ανήλικο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.