Ελλάδα

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο μικρός Γιάννης - Μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση (βίντεο)

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο μικρός Γιάννης - Μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση (βίντεο) Φωτογραφία: GLOMEX
«Μετά από κανα-δυό ώρες θα πάω Τούμπα. Είμαι τέλεια δεν πονάω καθόλου, νιώθω τα πόδια μου τέλεια» είπε ο μικρός Γιάννης κατά την επιστροφή του στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Πίσω στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που έμεινε έναν μήνα στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο μικρός Γιαννάκης υποβλήθηκε σε επέμβαση επιλεκτικής ραχιαίας ριζοτομής, ένα ιδιαίτερα δύσκολο χειρουργείο που αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του. Μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε με την πλήρη στήριξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο μικρός Γιάννης είπε πως αυτό που ήθελε να πάει στο γήπεδο της Τούμπας.

«Μετά από κανα-δυό ώρες θα πάω Τούμπα. Είμαι τέλεια δεν πονάω καθόλου, νιώθω τα πόδια μου τέλεια» είπε ο μικρός Γιάννης κατά την επιστροφή του στο αεροδρόμιο, όπου είχε ζητήσει να του φέρουν ένα πιτόγυρο, που του είχε λείψει.

«Ο αδελφός μου μού έχει λείψει πάρα πολύ» πρόσθεσε και είπε ότι αυτό που θέλει είναι «Να βαρέσω το πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας στη θύρα 4».

«Είναι πολύ ωραία που τον βλέπω πάλι γιατί μου είχε λείψει που έλειπε τόσο πολύ καιρό στην Αμερική» είπε με δάκρυα στα μάτια ο αδελφός του. Ο μικρός Γιάννης έφτασε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι μαζί με τον πατέρα του, με τον οποίο είχαν ταξιδέψει για έναν μήνα στις ΗΠΑ.