Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σε ηλικιωμένους από τη Βρετανία ανήκουν τα δύο πτώματα που βρέθηκαν σε μονοκατοικία

Θεσσαλονίκη: Σε ηλικιωμένους από τη Βρετανία ανήκουν τα δύο πτώματα που βρέθηκαν σε μονοκατοικία Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας - Τα πτώματα των ηλικιωμένων βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη.

Δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση με τις δύο σορούς που εντοπίστηκαν το μεσημέρι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε μονοκατοικία της οδού Καΐρη, στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη, μετά και την εξέτασή τους από ιατροδικαστή.

Οι σοροί, που εντοπίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού - ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχέ - ανήκουν σε ζευγάρι Βρετανών, έναν άνδρα 74 ετών και μία γυναίκα 72 ετών.

Σύμφωνα με το Voria.gr, πρώτος φέρεται να κατέληξε ο 74χρονος άνδρας, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε αρκετά προχωρημένη σήψη. Ο θάνατός του μάλιστα εκτιμάται πως επήλθε τουλάχιστον πριν από δύο εβδομάδες.

Όσο για την 72χρονη σύζυγό του, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι συνταξιούχων είχαν έρθει στην Ελλάδα για να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους, επιλέγοντας τη Θεσσαλονίκη για τη διαμονή τους.