Διεθνή

Ουκρανία: Βόμβα «σφυρίζει» και πέφτει σχεδόν δίπλα από το κεφάλι εθελοντή (βίντεο)

Ουκρανία: Βόμβα «σφυρίζει» και πέφτει σχεδόν δίπλα από το κεφάλι εθελοντή (βίντεο)
Πληθαίνουν καθημερινά οι μαρτυρίες ανθρώπων που ζουν στις πόλεις της κολάσεως της Ουκρανίας το Κίεβο, το Χάρκοβο, τη Ζαπορίζια και την Οδησσό, και ακούν τις βόμβες να πέφτουν και να απειλούν τις ζωές τους.

Πληθαίνουν καθημερινά οι μαρτυρίες ανθρώπων που ζουν στις πόλεις της κολάσεως το Κίεβο, το Χάρκοβο, τη Ζαπορίζια και την Οδησσό, και ακούν τις βόμβες να πέφτουν και να απειλούν τις ζωές τους.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η καταγραφή των επιθέσεων γίνεται από κάποια μακρινή απόσταση. Όμως στο στιγμιότυπο που καταγράφηκε στην κάμερα, πύραυλος ή ρουκέτα σκάει κυριολεκτικά λίγα εκατοστά από το κεφάλι ενός ανθρώπου!

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας Ουκρανός κατέγραφε σε βίντεο το μήνυμά του, λίγο πριν πάει εθελοντικά να πολεμήσει τους Ρώσους. Κάποια στιγμή ο Ουκρανός εθελοντής κοιτάει προς τον ουρανό καθώς ακούγεται ένας ανατριχιαστικός ήχος: ο χαρακτηριστικός ήχος μιας ρουκέτας. Και δευτερόλεπτα αργότερα, ο εκκωφαντικός ήχος της έκρηξης, οι τοίχοι που γκρεμίζονται, αντικείμενα να θρυμματίζονται.

Ο ήχος του πολέμου…

Το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε στο Twitter το παρολίγον θύμα της βόμβας

{https://twitter.com/nexta_tv/status/1499019559646474241?s=20&t=_bPYi7sWjzquKHNK0hJaOg}