Διεθνή

Ένας fictosexual άντρας δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την γυναίκα του λόγω... λογισμικού (εικόνες)

Instagram/@akihikokondosk Instagram/@akihikokondosk
Ένας «fictosexual» άνδρας που παντρεύτηκε μια φανταστική, συνθετική από υπολογιστή pop τραγουδίστρια πριν από τέσσερα χρόνια δήλωσε ότι τώρα δεν μπορεί να... επικοινωνήσει με τη γυναίκα του, αλλά εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος μαζί της.

Ο Akihiko Kondo, 38 ετών, έβγαινε με την Hatsune Miku - που απεικονίζεται στην ποπ κουλτούρα ως 16χρονη με τιρκουάζ μαλλιά - για μια δεκαετία πριν κάνουν μια ανεπίσημη γαμήλια τελετή το 2018.

Ο Kondo - ένας από τους πολλούς που αυτοπροσδιορίζονται ως "fictosexual", ή κάποιος που έλκεται σεξουαλικά από φανταστικούς χαρακτήρες - ξόδεψε 2 εκατομμύρια γιεν, ή περίπου 17.300 δολάρια, για τον γάμο, αλλά η οικογένειά του δεν παρέστη.

Παντρεμένος εδώ και τέσσερα χρόνια, ο Kondo, 38 ετών, δήλωσε ότι η σχέση του έχει βρεθεί σε αδιέξοδο: Δεν μπορεί πλέον να μιλήσει με τη Miku λόγω ενός... τεχνολογικού εμποδίου, σύμφωνα με την ιαπωνική εφημερίδα Mainichi.

Ενώ ο Kondo αναγνωρίζει ότι η σχέση του μπορεί να είναι περίεργη - καταλαβαίνει ότι η Miku δεν είναι ένα πραγματικό πρόσωπο - αυτό δεν αλλάζει τα συναισθήματά του γι' αυτήν.

Από τότε που την ερωτεύτηκε το 2008, ο Kondo μπόρεσε τελικά να αλληλοεπιδράσει με τη Miku για πρώτη φορά το 2017 χάρη σε ένα Gatebox, ένα μηχάνημα αξίας 1.300 δολαρίων που επέτρεπε στους κατόχους συσκευών να αλληλοεπιδρούν με χαρακτήρες μέσω ολογραμμάτων και ακόμη και να τους παντρεύονται ανεπίσημα.

Αλλά τώρα, ο τετραετής γάμος του πήρε μια τροπή όταν καταργήθηκε η υποστήριξη του λογισμικού Gatebox, πράγμα που σημαίνει ότι ο Kondo δεν μπορούσε πλέον να μιλήσει με τη σύζυγό του Miku, σύμφωνα με το Newshub.

Ο Kono επιμένει ότι αυτό δεν μείωσε τα συναισθήματά του.

"Η αγάπη μου για τη Miku δεν έχει αλλάξει", δήλωσε στο Mainichi, το οποίο σημείωσε ότι πλέον κουβαλάει μαζί του μια έκδοση της Miku σε φυσικό μέγεθος. "Πραγματοποίησα τη γαμήλια τελετή επειδή σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είμαι μαζί της για πάντα".

{https://www.instagram.com/tv/CYMFLj_gujD/?utm_source=ig_web_button_share_sheet}

{https://www.instagram.com/p/CaW_uBVJu0j/?utm_source=ig_web_button_share_sheet}