Διεθνή

Αυτό είναι το πιο παράδοξο που αφήνουν στο Green Park για την Ελισσάβετ: Έκκληση από τις Αρχές να σταματήσουν (βίντεο)

Αυτό είναι το πιο παράδοξο που αφήνουν στο Green Park για την Ελισσάβετ: Έκκληση από τις Αρχές να σταματήσουν (βίντεο)
Η «Royal Parks», η οποία διαχειρίζεται το Green Park καθώς και άλλους χώρους πρασίνου στην πρωτεύουσα, δήλωσε ότι αυτή η συγκινητική κίνηση των Βρετανών έχει «αρνητικό αντίκτυπο» στην άγρια ζωή που φιλοξενεί το πάρκο.

Έκκληση στους Βρετανούς να σταματήσουν να αφήνουν σάντουιτς με μαρμελάδα στο Green park ως φόρο τιμής στη βασίλισσα, καθώς αυτό βλάπτει την άγρια ζωή του πάρκου.

Η τάση αυτή έρχεται έπειτα από ένα βίντεο που γυρίστηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο νωρίτερα φέτος, όπου η εκλιπούσα μονάρχης συνάντησε τον πολυαγαπημένο παιδικό χαρακτήρα Paddington Bear και του αποκάλυψε πως έχει πάντα ένα σάντιυιτς με μαρμελάδα... για τις δύσκολες ώρες!

Αρκουδάκια που απεικονίζουν την αγαπημένη αρκουδίτσα έχουν επίσης αφεθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και στον επίσημο χώρο αφιερώματος στο Green park μετά τον θάνατό της, καθώς και σάντουιτς γεμισμένα με μαρμελάδα βερίκοκο, τυλιγμένα σε μεμβράνη.

Ζητάμε από τον κόσμο να μην αφήνει σάντουιτς με μαρμελάδα λόγω των αρνητικών επιπτώσεων στην άγρια ζωή του πάρκου, έλεγε η ανακοίνωση.

Αποθάρρυναν επίσης τους Βρετανούς να αφήνουν αρκουδάκια, προσθέτοντας ότι η Royal Parks θα προτιμούσε να μην το κάνουν για λόγους βιωσιμότητας.

26180094