Διεθνή

Νέα συγκλονιστικά βίντεο από τον «φονικό γάμο» στο Ιράκ με τους 113 νεκρούς

Νέα συγκλονιστικά βίντεο από τον «φονικό γάμο» στο Ιράκ με τους 113 νεκρούς Φωτογραφία: youtube
Στον φονικό γάμο του Ιράκ, έχασαν τη ζωή τους 113 άνθρωποι, ενώ ο γαμπρός και η νύφη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει γίνει μπροστά στα μάτια τους.

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον γάμο των 900 καλεσμένων στο Ιράκ

Η φωτιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια του γαμήλιου χορού των νεόνυμφων. Μέσα σε λίγα λεπτά, η διακόσμηση της οροφής τυλίχθηκε στις φλόγες, με τη φωτιά να πέφτει στα κεφάλια των καλεσμένων. Οι υπεύθυνοι μαγνητοσκόπησης του γλεντιού δεν σταμάτησαν να τραβούν τις φρικιαστικές στιγμές που βίωσαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στον γάμο.

{Musul’daki düğün salonu yangınının yeni görüntüleri ortaya çıktı - YouTube}

Οι νεόνυμφοι, Χανεέν και η Ρεβάν, γλίτωσαν καθώς πρόλαβαν να κρυφτούν μέσα στην κουζίνα. Συγγενείς που τους επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται τραυματισμένοι είπαν ότι το ζευγάρι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο πατέρας του γαμπρού δήλωσε στο CNN ότι για την τραγωδία θεωρεί υπεύθυνο τον ιδιοκτήτη του χώρου στον οποίο διεξήχθη η δεξίωση: «Κατηγορώ τον ιδιοκτήτη του χώρου για ό,τι συμβαίνει γιατί δεν υπήρχαν ούτε πυροσβεστήρες ούτε άλλα μέτρα ασφαλείας».

«Αυτό ήταν, δεν μπορούμε να ζήσουμε πια εδώ. Θέλω να πω, κάθε φορά που προσπαθούμε να έχουμε λίγη ευτυχία, κάτι τραγικό μας συμβαίνει και καταστρέφει την ευτυχία. Έτσι, είναι καλύτερο για εμάς να φύγουμε. Είναι αλήθεια ότι καθόμαστε εδώ μπροστά σας ζωντανοί. Αλλά μέσα μας είμαστε νεκροί. Είμαστε μουδιασμένοι. Είμαστε νεκροί μέσα μας», δήλωσε στο Sky news ο γαμπρός.

{Iraq wedding fire: Bride and groom can't live in their community after blaze kills more than 100 - YouTube}