Διεθνή

Η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον «βάζει» τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το επίμαχο βίντεο

Η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον «βάζει» τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το επίμαχο βίντεο
Πολλά έχουν ακουστεί για το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει με την Κέιτ Μίντλετον και τη δείχνει να είναι για ψώνια μαζί με τον Ουίλιαμ.

Οι απόψεις διίστανται σχετικά με την ταυτότητα της προσώπου που αναφέρεται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για την ίδια την πριγκίπισσα, ενώ άλλοι πιστεύουν πως είναι η σωσίας της.

Η σωσίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Business Insider, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της, ιδίως μετά τον νέο σάλι που έχει ξεσπάσει λόγω των αναφορών των Μέσων ενημέρωσης που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για απάτη.

«Ένα πρωί ξύπνησα και βρισκόμουν στο επίκεντρο μιας παγκόσμιας θεωρίας συνωμοσίας του TikTok. Από τη μία είναι κολακευτικό γιατί σημαίνει ότι όντως τής μοιάζω. Από την άλλη, είναι κάπως τρελό» σχολιάζει η ίδια. «Μπορώ να σας πω όμως με βεβαιότητα ότι δεν βγήκα εγώ για ψώνια», αναφέρει για το επίμαχο βίντεο η Heidi Agan η οποία έχει και λογατριασμό στο Instagram με το όνομα katemiddletonlookalike.

{https://www.instagram.com/p/CLbr6WPl4ll/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b452ed4f-4ef3-45ff-b717-12f8988e534c}

{https://www.instagram.com/p/C4rNLEivt7q/}

Στην συνέντευξή της, τονίζει ότι μετά «την αστοχία της φωτογραφίας που κυκλοφόρησε στη Γιορτή της Μητέρας, η οποία διέγειρε ακόμα περισσότερο την περιέργεια του κόσμου, σε σημείο να οδηγήσει σε μια τεράστια θεωρία συνωμοσίας, η φημολογία έχει βγει εντελώς εκτός ελέγχου» και παραδέχεται ότι ενώ μετά την ανακοίνωση της Κέιτ ότι θα απείχε για κάποιους μήνες από τη δημόσια ζωή περίμενε ότι θα έχει λιγότερη ζήτηση ως σωσίας της, «οι προτάσεις για συνεργασία αυξήθηκαν. Αυτό είναι παράξενο γιατί την περίοδο της εγκυμοσύνης της είχαν λιγοστέψει, υποθέτω λόγω σεβασμού [προς την πριγκίπισσα]. Τώρα όμως συμβαίνει το αντίστροφο».

Μάλιστα η ίδια τόνισε πως εκείνη τη μέρα που τραβήχτηκε το βίντεο με την Κέιτ Μίντλετον, δούλευε σε μια σχολή μουσικής και χορού σε μια άλλη πόλη, το Νορθάμπτον.