Διεθνή

Ο Νάιτζελ Φάρατζ δέχτηκε προσφορά για δουλειά από τον Τραμπ αλλά είναι «εμπιστευτικό»

Ο Νάιτζελ Φάρατζ δέχτηκε προσφορά για δουλειά από τον Τραμπ αλλά είναι «εμπιστευτικό» Φωτογραφία: INSTAGRAM
«Όντως έχω μία πολύ σπουδαία προσφορά» είπε ο Νάιτζελ Φάρατζ αναφερόμενος στο μέλλον του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ σε συνέντευξή του έκανε γνωσ΄το ότι έχει μία προσφορά για δουλειά από τον Ντόναλντ Τραμπ. Η δουλειά αυτή που του πρόσφερε δεν σχετίζεται με την προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ- τουλάχιστον όχι άμεσα- αλλά αυτό είναι απόρρητο, όπως λέει ο ίδιος.

Σε συνέντευξή του στο βρετανικό «Talk» ο πρώην ηγέτης του κόμματος του Brexit, είπε ότι του έχουν προσφέρει την ευκαιρία να βοηθήσει εμμέσως τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο να φτάσει εκ νέου στον Λευκό Οίκο.

«Όντως έχω μία πολύ σπουδαία προσφορά γοα δουλειά στην Αμερική, που είναι πολύ δελεαστική» είπε ο Νάιτζελ Φάρατζ στην παρουσιάστρια Julia Hartley-Brewer. «Είναι πολύ εμπιστευτική προσφορά, αλλά θα συνδέεται πολύ στενά με την προεκλογική καμπάνια» συνέχισε ο Φάρατζ. «Προφανώς έχει σημασία ποιος θα γίνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ» όπως είπε.

Από το 2021, οπότε και βρέθηκε εκτός ηγεσίας του κόμματός του Brexit, ο Νάιτζελ Φάρατζ άφησε την πολιτική καριέρα για μία άλλη στην παρουσίαση. Έγινε οικοδεσπότης στο δίκτυο GB News.

Ωστόσο, το πολιτικό του μέλλον παραμένει ένα ερώτημα καθώς ο ίδιος έχει αφήσει επανειλημμένα υπονοούμενα για επιστροφή του στην ηγεσία του κόμματός του, που κερδίζει σταθερά έδαφος. Όμως, ο Φάρατζ την ίδια ώρα βρίσκεται αρκετά κοντά και επανειλημμένα έχει επαινέσει τον Ντόναλντ Τραμπ, από τον οποίο πήρε συνέντευξη τον Μάρτιο.

Από την πλευρά του ο Ντόναλντ Τραμπ έχει περιγράψει τον Φάρατζ σε ομιλία του ως «όμορφο τύπο» και εμφανίστηκε και μέσω βίντεο στα 60α γενέθλιά του τον περασμένο Απρίλιο, συγχαίροντας τον για τα «εξαιρετικά 60 χρόνια του στη Γη».

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, τη Δευτέρα στη συνέντευξή του είπε ότι η προσφορά εργασίας δεν έχει σχέση με διπλωματική θέση, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να αναλάβει πρέσβης της Βρετανίας στις ΗΠΑ, μία θέση που σύντομα θα είναι διαθέσιμη.

«Όχι, αυτό είναι κάτι ξεχωριστό» διευκρίνισε «αλλά πολύ σχετικό με τον Ντόναλντ Τραμπ. Έμμεσα η δουλειά αφορά στην προσφορά βοήθειας στην καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ» όπως είπε.

Ωστόσο, ο Φάρατζ διευκρίνισε πως δεν έχει αποκλείσει ακόμα τελείως την επιστροφή του στην πολιτική ζωή της Βρετανίας. «Η θέση που παίρνει η χώρα μας είναι ξεκάθαρα σημαντική. Ειλικρινά δεν έχω αποφασίσει ακόμα» είπε μεταξύ άλλων. «Προς το παρόν γέρνω προς την Αμερική, Αλλά ας περιμένουμε καλύτερα» είπε.

{https://www.instagram.com/p/C4snDUNIouB/?hl=el}

Με πληροφορίες του Politico