Διεθνή

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Χωριστοί δρόμοι για το ζευγάρι

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Χωριστοί δρόμοι για το ζευγάρι
Παίρνουν και δίνουν οι φήμες περί χωρισμού για το διάσημο ζευγάρι Τζένιφερ Λόπεζ- Μπεν Άφλεκ.

Φωτιά έχουν πάρει οι φήμες ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ πήραν χωριστούς δρόμους και είναι έτοιμοι να χωρίσουν αλλά οι ίδιοι δεν το παραδέχονται. Για όσους δεν θυμούνται, αυτή είναι η δεύτερη φορά που προσπάθησαν να είναι μαζί αλλά απ' ότι φαίνεται ούτε τώρα τα κατάφεραν. 

Η 54χρονη τραγουδίστρια και ο 51χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θέλουν να «πάρουν λίγο τον χρόνο τους» για να καταλάβουν αν η σχέση τους «είναι σωστή και για τους δύο», είπε μια πηγή στο Us Weekly. Όσοι τους γνωρίζουν λένε πως η Τζένιφερ παλεύει πάρα πολύ για να κρατήσει αυτό το γάμο, αλλά ο χρόνος της είναι περιορισμένος αφού πνίγεται από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

«Η φάση του μήνα του μέλιτος έχει τελειώσει πλέον. Έχουν πολύ διαφορετική προσέγγιση τόσο στα οικονομικά τους, όσο και στην ανατροφή των παιδιών τους», λέει άτομο από το περιβάλλον τους.

Το ζευγάρι έχει πιαστεί πολλές φορές να μαλώνει μπροστά στα φώτα των παπαράτσι αλλά ποτέ δεν έχουν αναφερθεί στο γεγονός ότι ο γάμος τους περνάει κρίση. Κοντινά τους άτομα αναφέρουν πως αν και έχουν έναν βαθύ δεσμό μεταξύ τους, διαφέρουν σε πάρα πολλά πράγματα, ακόμη και στο πως αντιμετωπίζουν τον Τύπο και όλες αυτές τις φήμες. Όλα αυτά μαζί με τις διαφορετικές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έχει δημιουργήσει ένα κενό και μια απόσταση μεταξύ τους. Περίεργο φαίνεται επίσης οτι  εμφανίζονται συνεχώς χωριστά ακόμη και σε πρεμιέρες, ενώ όταν είναι μαζί ο Μπεν φαίνεται συνεχώς στεναχωρημένος και θυμωμένος.

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ-ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ

Όταν ρωτήθηκε ευθέως από δημοσιογράφο, η Τζένιφερ Λόπεζ αρνήθηκε να απαντήσει και πλέον έχουν απαγορευτεί και οι προσωπικές ερωτήσεις στην σταρ. Δείτε εδώ την αντίδρασή της.

Οι φήμες όσο πάνε βέβαια και φουντώνουν ακόμα περισσότερο με πηγές να αναφέρουν πως ο Μπεν έχει αρχίσει να βρίσκει παρηγοριά στην πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ. Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι η Τζένιφερ Γκάρνερ «τον θέλει ευτυχισμένο και υγιή για να είναι ο καλύτερος δυνατός μπαμπάς». Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται τρία παιδιά, τη Violet, τον Fin και τον Samuel.

Ο Μπεν Άφλεκ φέρεται να έχει μετακόμισε από το σπίτι της οικογένειας και μια πηγή είπε ότι ο ηθοποιός θα καλωσόριζε ένα διαζύγιο από την Τζένιφερ Λόπεζ. «Αν υπήρχε τρόπος να χωρίσουν θα το έκανε» ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

Άλλο ένα γεγονός που μας κάνει να σιγουρευτούμε για τον χωρισμό τους είναι ότι ο 51χρονος ηθοποιός εθεάθη το Σάββατο (φωτογραφίες που αποκάλυψε το TMZ), να αποχωρεί από το σχολείο του παιδιού του χωρίς να φοράει τη βέρα του γάμου του.

{https://x.com/TMZ/status/1791893486909694016}