Life

Ελληνίδα αεροσυνοδός «καρφώνει» την Τζένιφερ Λόπεζ: «Αν ήταν άλλος, θα φωνάζαμε την αστυνομία»

Ελληνίδα αεροσυνοδός «καρφώνει» την Τζένιφερ Λόπεζ: «Αν ήταν άλλος, θα φωνάζαμε την αστυνομία» Φωτογραφία: EPA/ JUSTIN LANE
Περιέγραψε πώς η Τζένιφερ Λόπεζ ανάγκασε το πλήρωμα να περιμένει, μέχρι να βρει τα ρούχα που την ικανοποιούσαν.

Πριν από λίγες ημέρες, πολλοί σχολίασαν αρνητικά τη συμπεριφορά της Τζένιφερ Λόπεζ στο Met Gala. Με αφορμή αυτό, μια Ελληνίδα αεροσυνοδός διηγήθηκε την εμπειρία της από μία πτήση στην οποία επέβαινε η σταρ.

Σε βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο TikTok, με όνομα χρήστη miss_eirini, περιέγραψε ότι έπειτα από πτήση της Emirates 16 ωρών από το Λος Άντζελες προς το Ντουμπάι, η Τζένιφερ Λόπεζ ανάγκασε το πλήρωμα να περιμένει μέχρι να βρει τα ρούχα με τα οποία ήθελε να αποβιβαστεί.

«Δεν τη σέρβιρα προσωπικά, εγώ δούλευα στην economy, ενώ αυτή είχε κλείσει εισιτήριο στη first class κι εκεί ο καθένας έχει την καμπίνα του, οπότε με το που κλείσει την πόρτα δεν έχεις καμία επαφή μαζί του, δεν τον βλέπεις καν», σημείωσε αρχικά.

Παρόλα αυτά, εξήγησε ότι όταν κάποιος διάσημος επέβαινε στο αεροπλάνο, το μάθαινε όλο το πλήρωμα. «Συνήθως, όταν τελειώναμε το service περνούσαμε από τη first class, μήπως έχουμε έτσι την ευκαιρία να δούμε τον celebrity, αν έχει βγει απ' την καμπίνα του να ξεπιαστεί κι αν φαίνεται προσεγγίσιμος να του ζητήσουμε να βγούμε μια φωτογραφία», συμπλήρωσε.

Όταν τελείωσε το service, μαζί με άλλη μία κοπέλα πήγαν στη first class, αλλά εκεί οι συνάδελφοί της τους ενημέρωσαν για τη συμπεριφορά της Τζένιφερ Λόπεζ. «Είναι περίεργη, δεν θέλει καν να την κοιτάμε, δεν θέλει να της απευθύνουμε τον λόγο, δεν θέλει να την ρωτάμε καν τι θα φάει ό,τι επικοινωνία έχουμε, είναι με τον βοηθό ή τη βοηθό της», ανέφερε ότι τους είπαν.

Όταν έφτασαν στο Ντουμπάι, άρχισαν να αποχαιρετούν τους επιβάτες. «Περνάει ένα τέταρτο, μισή ώρα, 45 λεπτά, 1 ώρα και να μην σας τα πολυλογώ καταφέραμε να πάμε σπίτι μας μετά από μιάμιση ώρα», ανέφερε η αεροσυνοδός. Για την καθυστέρηση, σύμφωνα με την ίδια, ευθυνόταν η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Μας είπαν "άλλαζε ρούχα και ξανά άλλαζε ρούχα, δεν ένιωθε έτοιμη να κατέβει". Και μέσα σ' όλα αυτά δεν μιλούσε και στο πλήρωμα, που απλά την περίμενε, χωρίς να τους μιλάει κιόλας. Άλλαζε τα ρούχα λες και ήταν στο σπίτι της», διηγήθηκε.

«Θα μου πεις, πλήρωσε τόσα χρήματα. Ε, κι εγώ θα σου πω ότι δεν είναι ιδιωτικό τζετ πρώτον και δεύτερον, αν το έκανε οποιοσδήποτε άλλος επιβάτης αυτό, θα φωνάζαμε τους σεκιούριτι και την αστυνομία», κατέληξε η αεροσυνοδός.

@miss_eirini JLo story time? #metgala #jlo #spillthetea #storytime #emiratesstoryrime #emiratescrew #foryou #fyp #greektiktok ♬ original sound - Irini Kalabouka