Διεθνή

Madonna: Αγωγή από φαν για πορνογραφία στο σόου της

Madonna: Αγωγή από φαν για πορνογραφία στο σόου της Φωτογραφία: X
«Χαρακτηριστικό της επιπόλαιας έλλειψης σεβασμού για τους φανς της Madonna» αναφέρει ο φαν.

Ένας φαν υπέβαλε αγωγή στη Madonna ισχυριζόμενος ότι αναγκάστηκε μαζί με άλλους να παρακολουθήσει πορνογραφικές σκηνές κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Celebration.

Την αγωγή κατέθεσε σε δικαστήριο της Καλιφόρνια ο Justen Lipeles και σύμφωνα με αυτή, δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση για το περιεχόμενο του σόου που παρουσιάστηκε στο Λος Άντζελες.

Ο ίδιος παρακολούθησε τη συναυλία της Madonna στο Kia Forum στις 7 Μαρτίου και ισχυρίζεται ότι θα έπρεπε να υπάρχει προειδοποίηση προς τους φανς.

Στην αγωγή του, ο ενάγων αναφέρει ότι η εμφάνιση ξεκίνησε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, η Madonna έκανε lip-syncing σε αρκετά σημεία της συναυλίας και υπέβαλε τους φανς σε άβολες συνθήκες τόσο λόγω της ζέστης όσο και του ιδιαίτερου περιεχομένου της συναυλίας της.

Η ζέστη, στη συναυλία, όπως λέει, προκλήθηκε επειδή η ίδια η Madonna ζήτησε να μην υπάρχει κλιματισμός, και ζήτησε από τους φανς να ξεντυθούν αν ζεσταθούν. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κίνησή της αυτή δημιούργησε ένα άβολο περιβάλλον και έκανε μερικούς να αρρωστήσουν.

Όσο για την προσβλητική φύση του live, ο Lipeles αναφέρει στην αγωγή του ότι οι φανς υποβλήθηκαν σε «πορνογραφία χωρίς προειδοποίηση» και «αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν τοπλες γυναίκες στο stage σε σκηνές προσομοίωσης σεξ.».

«Εξαναγκάζοντας τους καταναλωτές να περιμένουν για ώρες μέσα στη ζέστη, άβολες συνθήκες και υποβάλλοντάς τους σε πορνογραφία χωρίς προειδοποίηση είναι χαρακτηριστικό της επιπόλαιας έλλειψης σεβασμού για τους φανς της» αναφέρει η αγωγή.

Η αγωγή αφορά παράβαση συμβολαίου της Madonna, αμελή παραπληροφόρηση, εκ προθέσεως πρόκληση mσυναισθηματικού στρες, ψευδή διαφήμιση, αμέλεια και αμελή πρόκληση συναισθηματικού στρες και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ο ενάγων ζητά αποζημίωση για το εισιτήριό του και/ ή κέρδη από τη συναυλία. Επίσης ζητά η υπόθεση να εκδικαστεί στο δικαστήριο.

Η πλευρά της Madonna δεν έχει απαντήσει σχετικά.