Διεθνή

Πέθανε στα 56 του ο ηθοποιός Taylor Wily

Πέθανε στα 56 του ο ηθοποιός Taylor Wily Φωτογραφία: IMDB
Ο Taylor Wily, που πέθανε σήμερα, έγινε γνωστός από τη σειρά Χαβάη 5-0.

Ο Taylor Wily, Αμερικανός ηθοποιός και παλαιστής σούμο, γνωστός για τον ρόλο του στο Hawaii Five-O, πέθανε σε ηλικία 56 ετών.

Οι λεπτομέρειες γύρω από τον θάνατό του παραμένουν ασαφείς ωστόσο επιβεβαιώθηκε το γεγονός από τον εκτελεστικό παραγωγό του Χαβάη 5-0, Peter M.Lenkov.

Ο Lenkov ανάρτησε ένα μήνυμα στο Instagram όπου δήλωνε καταρρακωμένος από τον θάνατο του ηθοποιού. «Είμαι συντετριμμένος. Απίστευτα λυπημένος. Θα μιλήσω αναλυτικά αργότερα. Είναι πολύ σκληρό αυτή τη στιγμή» ενώ αργότερα, προχώρησε σε νέα ανάρτηση γράφοντας «Τ, όπως σου είπα πολλές φορές, σε ερωτεύτηκα στην πρώτη ακρόαση. Μπήκες με μια πετσέτα στο κεφάλι σου στεγνώνοντας τον ιδρώτα, και αυτό ήταν. Με γοήτευσες και ήθελα να σε έχω ως τακτικό ηθοποιό στη σειρά και στη ζωή μου. Ήσουν οικογένεια. Και θα μου λείπεις κάθε μέρα, αδερφέ».

Ο Wily γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1968 στη Χονολουλού της Χαβάης και ήταν αμερικανικής καταγωγής από τη Σαμόα. Είχε μια επιτυχημένη καριέρα ως παλαιστής σούμο πριν γίνει ηθοποιός, ενώ συμμετείχε επίσης σε Πρωταθλήματα Ultimate Fighting. Υποδύθηκε τον Kamekona Tupuola στο Χαβάη 5-0 εδώ συμμετείχε και στα MacGyver και Magnum P.I. . Πρωταγωνίστησε στη ρομαντική κωμωδία Forgetting Sarah Marshall του 2008, με πρωταγωνιστές τους Jason Segel, Mila Kunis, Kristen Bell και Russell Brand.

{https://www.instagram.com/p/C8dNJjly8p9/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d1f4c4b8-88b1-42df-8e76-e529fa392bd0}

{https://www.instagram.com/p/C8dkDFhRVXa/}