Διεθνή

Έφηβος πήδηξε σε πισίνα για να αποφύγει σφήκα, παρέλυσαν τα χέρια και τα πόδια του

Έφηβος πήδηξε σε πισίνα για να αποφύγει σφήκα, παρέλυσαν τα χέρια και τα πόδια του Φωτογραφία: GOFUNDME
Ο 13χρονος έπεσε με το κεφάλι στα ρηχά της πισίνας, υπέστη σοβαρές κακώσεις νωτιαίου μυελού.

Ένα 13χρονο αγόρι στο Τέξας τραυματίστηκε σοβαρά, όταν στην προσπάθειά του να αποφύγει μία σφήκα πήδηξε σε πισίνα.

Ο SJ Williams είχε πάει στην πισίνα με φίλους του στις 20 Ιουνίου, όμως, σε μια στιγμή η ζωή του εφήβου αλλά και της οικογένειάς του άλλαξε, όπως αναφέρει η σελίδα στο GoFundMe, που άνοιξαν οι συγγενείς του.

Το αγόρι πήδηξε στα ρηχά της πισίνας, με το κεφάλι. Το μόνο που θυμάται μετά το άλμα είναι να επιπλέει με το κεφάλι μέσα στο νερό στην πισίνα. Πίστεψε ότι θα πνιγόταν, επειδή δεν μπορούσε να κινηθεί. Στην αρχή, οι φίλοι του νόμιζαν ότι έπαιζε. Όμως, ευτυχώς, ένας από αυτούς συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια του 13χρονου ότι υπέστη τόσο σοβαρή κάκωση στον νωτιαίο μυελό, που δεν θα μπορεί να κινεί τα χέρια του και τα πόδια του.

Ο SJ Williams νοσηλεύεται σε παιδιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας. Τα κατάγματα που είχε αντιμετωπίστηκαν, όμως δεν μπορεί να γίνει το ίδιο με την κάκωση στον νωτιαίο μυελό, αναφέρει η οικογένειά του.

«Ακούς τέτοια πράγματα αλλά δεν περιμένεις ποτέ ότι θα συμβεί σε εσένα», δήλωσε η μητέρα του 13χρονου, Anya Camper, μιλώντας στο NBC 5, περιγράφοντας το σοκ της όταν άκουσε από τον γιατρό τη λέξη «τετραπληγικός». «Πιστεύουμε πως θα συμβεί ένα θαύμα», συμπλήρωσε.