Διεθνή

Η αντίδραση του Ζελένσκι, όταν τον ρώτησαν για την γκάφα του Μπάιντεν που τον είπε Πούτιν (Βίντεο)

Η αντίδραση του Ζελένσκι, όταν τον ρώτησαν για την γκάφα του Μπάιντεν που τον είπε Πούτιν (Βίντεο) Φωτογραφία: EPA/ CHRIS KLEPONIS
Στην Ιρλανδία σήμερα ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έφτασε στην Ιρλανδία σήμερα και- όπως αναμενόταν- μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσε την γκάφα του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος τον αποκάλεσε «πρόεδρο Πούτιν».

Όταν άκουσε την ερώτηση, ο Ουκρανός πρόεδρος σήκωσε τους ώμους του και είπε «ήταν ένα λάθος». «Οι ΗΠΑ έχουν προσφέρει μεγάλη υποστήριξη στους Ουκρανούς, μπορούμε να ξεχάσουμε κάποια λάθη», συμπλήρωσε.

{https://www.youtube.com/watch?v=HPCHf9vjmvA}

Την Πέμπτη, προλογίζοντας τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο Τζο Μπάιντεν υπέπεσε σε- μία ακόμα- γκάφα, καθώς τον αποκάλεσε «πρόεδρο Πούτιν». Κάτι που πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, εν μέσω των πιέσεων που ασκούνται στον 81χρονο προκειμένου να αποσυρθεί από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές.

«Κυρίες και κύριοι ο πρόεδρος Πούτιν…», είπε ο Τζο Μπάιντεν και αμέσως κατάλαβε τι είχε ξεστομίσει. «Πρόεδρος Πούτιν; Αυτός θα νικήσει τον πρόεδρο Πούτιν. Είμαι τόσο συγκεντρωμένος στο να νικήσουμε τον Πούτιν. Πρέπει να ανησυχούμε για αυτό. Τέλος πάντων...», συμπλήρωσε.

{https://www.youtube.com/watch?v=01NxlmvoJoo}