Διεθνή

Reunion για τους Oasis; Η αινιγματική ανάρτηση

Reunion για τους Oasis; Η αινιγματική ανάρτηση Φωτογραφία: INSTAGRAM
Σύμφωνα δημοσιεύματα οι Oasis αναμένεται να εμφανιστούν στο Μάντσεστερ και το Λονδίνο το καλοκαίρι του 2025.

Ο Λίαμ Γκάλαχερ ενίσχυσε στις φήμες ότι οι Oasis θα κάνουν ένα πολυαναμενόμενο reunion για δύο συναυλίες στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ το 2025.

Σύμφωνα με τους The Times, οι φήμες τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει και αναφέρουν ότι το καλοκαίρι του 2025 τα αδέλφια Γκάλαχερ θα κάνουν reunion ως Oasis ια πρώτη φορά μετά την τελευταία τους, επεισοδιακή εμφάνισης στο V Festival του Stafford το 2009. Τα αδέλφια Γκάλαχερ είχαν πάντα μία ανταγωνιστική σχέση, που κορυφώθηκε στα παρασκήνια συναυλίας, με έναν επικό καυγά που κατέληξε με τον Νόελ να αποχωρεί από τη συναυλία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η θρυλική μπάντα αναμένεται να εμφανιστεί στο Μάντσεστερ και το Λονδίνο το καλοκαίρι του 2025, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για αντίστοιχες συναυλίες στο Heaton Park και το Γουέμπλεϊ. Οι φήμες μάλιστα αναφέρουν ότι το Γουέμπλεϊ έχει κλείσει για 10 συναυλίες τους. Αν αυτό συμβεί, τότε η μπάντα θα σπάσει το ρεκόρ της Τάιλερ Σουίφτ με τις περισσότερες εμφανίσεις στον συγκεκριμένο χώρο.

Άλλες φήμες αναφέρουν ότι οι Oasis θα είναι headliners στο φεστιβάλ Glastonbury τον επόμενο χρόνο. Αν και αυτή η φήμη βγει αληθινή, τότε η εμφάνισή τους αυτή θα είναι η πρώτη μετά από 30 χρόνια από την κυκλοφορία του «(What’s the Story) Morning Glory?» το 1995.

Δεν είναι όμως μόνο τα δημοσιεύματα που ενισχύουν τις φήμες. Ο Λίαμ Γκάλαχερ πρόσφατα απάντησε σε αρκετά tweets που αναφέρονταν στην επανένωση του γκρουπ. Ένας χρήστης έγραψε πως το Heaton Park είναι δεν είανι ωραίος χώρος για συναυλίες, και ο Λίαμ Γκάλαχερ του απάντησε «Τα λέμε στη συναυλία».

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν ο Λίαμ Γκάλαχερ σχολίασε πως αυτή είναι μία «ενδιαφέρουσα κατάσταση» κατά τη διάρκεια εμφάνισής του φεστιβάλ του Leeds.
Τη Παρασκευή κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην κεντρική σκηνή, πριν ερμηνεύσει το «Half the World Away» μετά από μία μεγάλη παύση είπε «Είναι πολύ ενδιαφέρον έτσι;».

Την ίδια ώρα μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα των Oasis στο X αναφέρει την ημερομηνία 27 Αυγούστου 2024, 8 μ.μ. χωρίς να αναφέρει κάτι περισσότερο.

Παράλληλα το βράδυ της Κυριακής, ο Λίαμ Γκάλαχερ αφιέρωσε το κομμάτι των Oasis Half The World Away στον αδελφό του, λέγοντας: «Θέλω να αφιερώσω αυτό το τραγούδι στον Νόελ Γκάλαχερ». Αργότερα αφιέρωσε το Cigarettes & Alcohol σε ανθρώπους που είπε ότι μισούσαν το συγκρότημα. Στο τέλος της συναυλίας, το ίδιο teaser κλιπ που δείχνει την ημερομηνία της Τρίτης εμφανίστηκε στις οθόνες της σκηνής.

{https://twitter.com/oasis/status/1827830594882986207}

Την ίδια ανάρτηση έχουν κάνει και οι Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ στους προσωπικούς τους λογαριαμσούς.

{https://twitter.com/NoelGallagher/status/1827830461311467698}

{https://twitter.com/liamgallagher/status/1827831770592489508}