Life

Οι Oasis ανακοίνωσαν δύο ακόμα συναυλίες στο Γουέμπλεϊ - Ποιοι φανς έχουν προτεραιότητα

Οι Oasis ανακοίνωσαν δύο ακόμα συναυλίες στο Γουέμπλεϊ - Ποιοι φανς έχουν προτεραιότητα Φωτογραφία: INSTAGRAM
«Αναπόφευκτα το ενδιαφέρον για αυτή την περιοδεία είναι τόσο συντριπτικό που είναι αδύνατο να προγραμματιστούν αρκετές συναυλίες για να ικανοποιηθεί η ζήτηση του κοινού», ανέφεραν σε δήλωσή τους οι Oasis.

Δύο ακόμα συναυλίες στο Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο ανακοίνωσαν οι Oasis, φτάνοντας συνολικά τα επτά στο συγκεκριμένο στάδιο.

Οι Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ εξήγαν ότι αυτή τη φορά δεν θα προκληθεί πρόβλημα με τα εισιτήρια μετά το φιάσκο με την εκτόξευση των τιμών από το Ticketmaster.

Με την ανακοίνωση της επανένωσής τους οι συναυλίες τους έγιναν sold out μέσα σε 48 ώρες. Τόσο οι Oasis όσο και η Ticketmaster ωστόσο δέχθηκαν πυρά για την εκτόξευση των τιμών καθώς άλλες είχαν ανακοινωθεί στην αρχή και άλλες κατέληξαν να είναι μετά από ώρες αναμονής για την αγορά ενός εισιτηρίου.
«Θα υπάρξει μια κλιμακωτή «στρατηγική πώλησης εισιτηρίων μόνο με πρόσκληση», ανέφεραν οι Oasis μία κίνηση που επινοήθηκε «ως ένα μικρό βήμα για την επανόρθωση της κατάστασης».

Προτεραιότητα στα εισιτήρια θα έχουν οι φανς που δεν κατάφεραν να αγοράσουν εισιτήριο στην πρώτη πώληση, είπαν. «Αναπόφευκτα το ενδιαφέρον για αυτή την περιοδεία είναι τόσο συντριπτικό που είναι αδύνατο να προγραμματιστούν αρκετές συναυλίες για να ικανοποιηθεί η ζήτηση του κοινού», ανέφεραν σε δήλωσή τους οι Oasis.

{https://twitter.com/oasis/status/1831365121261621690}

«Αλλά αυτή η στρατηγική πώλησης εισιτηρίων θα κάνει τη διαδικασία πολύ πιο ομαλή για τους φανς, μειώνοντας το άγχος και τον χρόνο που χρειάζεται για να αποκτήσουν ένα από τα πιο εισιτήρια».  Συναντήσεις μεταξύ των διοργανωτών, του Ticketmaster και των μάνατζερ του συγκροτήματος «κατέληξαν σε μια θετική στρατηγική πώλησης εισιτηρίων», η οποία θα ήταν δίκαιη για τους φανς, όπως είπαν.

Ωστόσο, «η εκτέλεση του σχεδίου απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Όλα τα εμπλεκόμενα μέρη έκαναν ό,τι μπορούσαν για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αλλά λόγω της άνευ προηγουμένου ζήτησης αυτό κατέστη αδύνατο να επιτευχθεί» αναφέρουν σε μία απόπειρα να αιτιολογήσουν το φιάσκο.

{https://www.instagram.com/p/C_V_aXsM96C/}

NETWORK